|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα καταλαβα, ευχαριστω πολυ.
Μηπως καλυτερα να περιμενω για τελος καλοκαιριου, οπου θα φερουν και φυτα, και να γινει μια πιο σωστη και ολοκληρωμενη δουλεια; Γενικα, αρχικα ειχα στο μυαλο μου να κανω μια καλη δουλειτσα με budget καπου στο 50ρικο. Αλλα με τις τωρινες εξελιξεις, λεω μαλλον καλυτερα να περιμενω κανα 3μηνο, και να παρω κατι ας πουμε της ταξης 150L+ και να γινει σωστη δουλεια. Να διαβασω κι αλλο στο φορουμ, και να γινει ενα σωστο και ομορφο αποτελεσμα με υγιη ψαρακια. Οποτε, αμα δεν κανει κοπο, δωστε μου καμια προταση για μεγαλυτερα λιτρα (αν εχει και επιπλο μαζι ακομα καλυτερα). Δεν ξερω και πολλα απο μαρκες, εχω ακουσει καλα λογια για την Eheim ας πουμε, αμα παρω κομπλε σετ της eheim θα ειμαι τζαμι; Δηλαδη υπαρχει καποιο κομπλε ενυδρειο που να περιεχει ηδη αξιοπρεπες εξωτερικο φιλτρο κλπ και να συμφερει αντι να τα αγορασω ξεχωριστα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με εσωτερικο φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Α, τοτε ας πουμε να παρω ενυδρειο που να μην ειναι κομπλε και να παρω ξεχωριστα φιλτρο; Εχει τοσο μεγαλη διαφορα ενα καλο εσωτερικο με ενα εξωτερικο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρειο και το πολυ πολυ τη βαση θα παρεις σαν πακετο.
Τα υπολοιπα (φιλτρο, θερμαντηρα κλπ) θα τα παρεις ξεχωριστα, για να επιλεξεις τα πιο καταλληλα. Αυτα που εχουν στα σετ, συνηθως βγαινουν "αχρηστα" γιατι ειτε ειναι για μικροτερα ενυδρεια, ειτε γιατι ειναι μαπα. Το εξωτερικο φιλτρο ειναι παντα καλυτερο. Και τα κινεζικα ενυδρεια (κατι anubias, rehau) και φιλτρα ειναι μια χαρα. Υπαρχουν και τα μεταχειρισμενα (αρκει να υπαρχει καποιος που να ξερεις να τα τσεκαρει οτι ειναι ΟΚ) Μπορει να φτιαξει καποιος και μονος του σχεδον τα παντα. Τουλαχιστον τα βασικα (γυαλα, βαση, φιλτρο, φωτισμο) DIY και οικονομικα. Βγαλε ενα μπατζετ που μπορεις να διαθεσεις και ανοιξε ενα θεμα, να σου κανουν προτασεις. Θα ελεγα να πας χαλαρα και να εχεις ετοιμο στημενο και στρωμενο το ενυδρειο κατα τον Σεπτεμβρη για να υποδεχθει ψαρια. Καλοκαιρι ειναι δυσκολη περιοδος, και και δεν προλαβαινεις και για ψυξη. .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια για νεα αγορα ενυδρειου | kokalo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 14-12-12 23:26 |
βοηθεια για κατασκευη ενυδρειου | nxr26 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 07-11-12 22:32 |
Βοηθεια σε αγορα ενυδρειου | Roussaks | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-10-08 22:38 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | Stathis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 21-03-04 04:31 |