|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια τα λελουδα!
![]() Απ τον σωληνα στην τελευταια φωτο κατεβαινει το νερο στο ενυδρειο; Πως και δεν εχεις πρασινο νερο στο main? Γιατι στο sump βλεπω πρασινο.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτή η πρασινίλα - άλγη είναι από το φως του ήλιου που χτυπάει το μισό ενυδρείο μετά τις 15:00. Στο main δεν υπάρχει τέτοια άλγη επειδή την τρώνε τα χρυσόψαρα. Στο sump, δεν έχω χρυσόψαρα , έχω μωρά και έχω πολλή άλγη την οποία κόβω ματσα κάθε 2-3 ημέρες και ταιζω τα χρυσόψαρα. Στο sump έχω 10 περίπου μωρά ενός μήνα , τα οποία δεν τα έχω ταίσει ποτέ. Όλη τη μέρα βόσκουν στην άλγη. Αν προσέξεις, στην αριστερή μεριά του σαμπ , που δεν χτυπάει ο ήλιος έχω λουλούδια και στη δεξιά , που το χτυπάει ο ήλιος έχω άλγη και μωρά. Νιτρικά ενυδρείου κάτω από 5 ppm. Αλλαγές νερού 20% όχι στάνταρ . Κάθε 40-50 ημέρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια τα φυτα αλλα τραβα μια κοντινη φωτογραφια τα ψαρια
να τα χαρουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Πρασινο νερο (αιωρουμενη αλγη) εχεις η τριχοειδη;
Γιατι χρυσοψαρα δεν τρωνε την αιωρουμενη. |
|
||||
|
||||
![]()
Και το λεω ,επειδη βλεπω απο το ενυδρειο μου, που εχω πρασινο νερο και δεν εξαφανιζεται η μειωνεται ποτε..
Σιγουρα τσιμπανε , και καλυτερα ο γοννος , αλλα δεν ειναι ικανα να εξαφανισουν πρασινο νερο ,εφοσον χτυπαει καποιες ωρες ο ηλιος. Γι αυτο λεω δεν τρωνε , δλδ δεν κανουν καποια διαφορα στην αιωρουμενη αλγη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=lepzfJUgsTo Ετσι ήταν όταν πρωτοστήθηκε το σαμπ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MINA : 08-06-16 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Α,οκ τοτε, ναι..αλλαζει το πραμα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαχνω Sarasa comet | pavos | Χρυσόψαρα | 8 | 25-05-15 22:05 |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Εκπαιδευμένο Comet | Stefan0s | Χρυσόψαρα | 11 | 22-11-10 18:28 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |