|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω γνωσεις ηλεκτρολογικες. Αναφερθηκα στα στεγανα καθως κοινη λογικη νερο και ταση επικίνδυνος συνδυασμός. Θα σου πρότεινα το ετοιμο κιτ που προείπε ετερος συνχομπιστας απο igna.gr μιας και θα βαλεις ηλεκτρονικο μπαλαστ γλειτωνεις θερμοκρασίες κλπ στα ιδια λεφτα θα σου έρθει αν θα τα αγοραζες ξεχωριστά. Καλυτερα φυσικα το έτοιμο κιτ. Προσωπικη μου αποψη. Γνωρίζεις να τα συνδέσεις εαν τα αγοράσεις ξεχωριστά;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
προτεινω αν ειναι για τ5 να πας μια βολτα στο ηλεκτρολογιο της γειτονιας σου. θα σου δωσει ο ανθρωπος απο μονος του οτι χρειαζεσαι, και θα σου κανει και σχεδιο εαν του ζητησεις. Επησις θα τα παρεις ολα στα μισα λευτα απο οτι στα ενυδρειαδικα
![]() εαν σκοπευεις να βαλεις καποιο ευκολο γρασιδι στο μπροστινο μερος, το φωτιστικο σου ισως να μην σε καληψει οπως θα θελεις , οπως δεν καλυψε και εμενα που εχω αντοιστιχης κατασκευης φωτιστικο. θα εχεις ναι μεν πιο δυνατο φωτισμο, αλλα οχι ομοιομορφο. εγω αυτο το ελεισα προσθετωντας 2 κομματια λεντοταινια στο μπροστινο μερος,,(και αναγκαστηκα επειδη παρουσιαστικαν λιγες αλγες εβγαλα 15 watt απο πισω..) λαβε υποψην σου και την ομοιομορφια. επησις επελεξε τον φωτισμο που θα βαλεις με βαση το αν υπαρχει co2 κτλπα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή φωτισμού για φυτεμένο ενυδρείο | bouboulas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 30-08-13 20:44 |
Νέο Ενυδρείο Υψηλών Απαιτήσεων Υψηλού φωτισμού | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 12-06-11 18:54 |
Ψάχνω πατέντα για προσθήκη φωτισμού σε 20άρι ενυδρείο | Αστέριος Μπαζάνης | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 11-04-09 07:51 |
Νέο Ενυδρείο υπό κατασκευή - Ζητούνται ιδέες & συμβουλές | szcs | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-10-08 21:33 |
Ώρες φωτισμού | ginodim | Φωτισμός | 2 | 07-05-07 00:10 |