|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως!
Απο την αποτομη αυξηση της αλατοτητας ,δεν εχουν προβλημα τα ψαρια , αντιθετως απο την αποτομη μειωση ,κινδυνευουν με οσμωτικο σοκ. Το apple,δεν το βαζω σε αλατι προσωπικα ,δεν ξερω αν θα εχει θεμα.. Αν εχεις κανενα αλλο ενυδρειο ,μετεφερε το εκει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλτο στο κουτι και άλλαζε κάθε μέρα νερό
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, δεν θα έχει πρόβλημα όμως που θα το βγάλω από ενυδρείο με αλάτι κ θα το βάλω σε καθαρό;
|
|
||||
|
||||
![]()
βάλε στο κουτί μισό νερό από το ενυδρείο και μισό φρέσκο ή 2/3 από το ενυδρείο 1/3 φρέσκο, και συμπληρώνεις στο ενυδρείο νερό με την ίδια αναλογία αλάτι.
αύριο στο σαλιγκάρι αλλάζεις το 1/3 με φρέσκο νερό ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ, και μεθαύριο το ίδιο, μετά όσο φρέσκο νερό θες χωρίς αλάτι
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 04-06-16 στις 14:55 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 04-06-16 στις 14:55 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|