|
|||
|
|||
![]()
Αναστασία για ick το βλέπω. Στο άσπρο τα πτερύγια του, τα πτερύγια κολλημένα στο σώμα είναι σημάδι
![]() Τον μικρό στις φωτογραφίες που έβλεπα πριν καλά τον έβλεπα. Σίγουρα οι πιο έμπειροι ξέρουν καλύτερα. Εγώ ξέρω από όταν ρώταγα, ότι πέρα με τις θεραπείες με τα αλάτια, υπάρχουν τα exit και esha 2000 που κάνουν δουλειά. Με κόστος περίπου 12e. ![]() Κοίτα καταρχήν για ασπρα στίγματα σε ουρά σώμα να το σιγουρέψεις, οτι είναι ich. Μπορεί να προέρχεται από στρες, πχ αν οταν βάζεις νερό, ρίχνεις απότομα με λάστιχο, μπορεί να τα στρέσαρε. Θες θεραπεία γιατί θα σου κολλήσει τους άλλους (αν είναι ικ και πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη,) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η "γλωσσα του σώματος",των αγαπημένων μας τετράποδων! | voas | ¶λλα ζώα | 1 | 21-02-17 16:42 |
Η γλώσσα του σώματος | White Diamond | Δίσκοι | 2 | 10-04-10 07:53 |
CO2 σημεία για να γεμίσουμε τη μπουκάλα; | cobalt | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-10-08 13:12 |
Διαφανής ¶λγη σαν μαλλί γριάς και σκούρινε σε κάποια σημεία το χαλίκι ? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 26-12-07 14:04 |