|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!!!!τα διαμερισματα στο φιλτρο καλα ειναι ρε παιδια νομιζω το πρωτο ειναι λιγο χαμηλα...
------------------------- φυτα πηρα Marsilea hirsuta,lobelia cardinalis mini, Heteranthera zosterifolia.kai moss Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 26-05-16 στις 23:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια και καλογεμιστο!!
Αυτα ειναι φιλτρα αδερφε!!! Βρηκες την υγεια σου!! Το πρωτο τζαμι οντως ειναι αρκετα κοντο , το αλλο ειναι οκ! Στο πρωτο θα ειναι ο θερμαντηρας , αν εχει ιδιο υψος με το υψος του τζαμιου ειναι οκ.. Προφανως στο μαγαζι ειδαν τι θερμαντηρα επελεξες και θα το εκαναν βαση αυτου, δεν μπορει να ειναι κοντιτερο.. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω συνονοματε..μαλλον ετσι θα το εκαναν.ειχα λυσαξει για τετοιο φιλτρο χαχαχα.το μονο που του ειπα ηταν να βαλει οπως και στον πατο και πανω μια μπορντουρα μαυρη να μην φαινεται η σταθμη.ελπιζω να βρω ευκολα και κιτρινα γαριδακια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι.
Αντε καλογεμιστο .
|
||||
|
||||
![]()
Καλογέμιστο
![]() Δεν υπάρχει πιο όμορφη διαδικασία από το στήσιμο ενυδρείου και εδώ και 4-5 μήνες δεν έχω στήσει κανένα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια αισθανομαι σαν τα ανηψια μου οταν τους λεω οτι θα παμε τζαμπο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου ευχομαι κι εγω να χαρεις ολη τη διαδικασια και καλογεμιστο να ειναι φιλε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα εχω ενα ενυδρειο 100 λιτρα που εχει ενα εφωτερικο φιλτρο 700 λ/ω και ενα εσωτερικο σαν σαμπ πολυ μικρο με μια 400αρα αντλια.ειμαι πιο ευχαριστημενος απο το εσωτερικο παρα απο το εξωτερικο.τραβαει νερο και απο την επιφανεια και απο κατω το καθαριζω πανευκολα.εκτοτε ειπα οτι οτι ενυδρειο και να παρω θα εχει εσωτερικο σαμπ!κρυβει και τον εξοπλισμο,θερμοστατη δεν εχει μπαστουνια εισοδου εξοδου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδες | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 31-12-09 13:27 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
Γαριδες και ick? | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-10-07 15:56 |
γαριδες | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-10-05 22:56 |