|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η λεγομενες ρεντ τσερυ ειναι neocaridina davidi variation red cherry και ειναι αποκλειστικα νεοκαριντινα,εσυ ναι εχεις νεοκαριντινα ρεντ τσερυ.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ. Τώρα που έκανα την αρχή ψάχνω να δω τί άλλη γαρίδα μπορώ να βάλω αλλά έχω μπερδευτεί λίγο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29110
εδω εχει εναν πινακα με το ποιες υβριδιζουν με ποιες για τσεκαρε το. Σιγουρα δεν μπορεις να βαλεις κανενα αλλο ειδος νεοκαριντινα παντως.
|
|||
|
|||
![]()
Με σώζεις, θα το διαβάσω. Σε πρώτη φάση σκεφτόμουν για amano μιας και μπαίνουν σε νερό βρύσης, αλλά θα προτιμούσα κάποιο είδος που να έχει έντονο χρώμα, μπλε ή κίτρινο.
------------------------- Μια βοήθεια από τους πιο έμπειρους φίλους... γνωρίζει κάποιος ποια είναι η επιστημονική ονομασία αυτής της γαρίδας? Είναι η Caridina sp. "Blue Bee"? ------------------------- Ρωτάω γιατί πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα αλλά η ονομασία που ξέρουν και αναγράφει το τιμολόγιο που αγοράζουν είναι αυτή που έχουν και στο site. Μου είπαν βέβαια οτι δεν κάνουν κάποια επεξεργασία στο νερό που τις έχουν αλλά θα προτιμούσα να διαβάσω το προφιλ τους πριν αγοράσω. Μην τις πάρω και τις δω τέζα καμιά μέρα, κρίμα είναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos3 : 27-05-16 στις 16:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη... Είναι caridina απότε θεωρητικά μπαίνουν με τις red cherry που έχω. Σε ότι αφορά τις συνθήκες που απαιτούν θα αρκεστώ στο λόγο των παιδιών στο κατάστημα.
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα απλό αντίο.... | LEON13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 05-05-12 00:45 |
απλό μεσογειακό | karxarini | Μεσογειακό | 12 | 01-09-10 12:49 |
Στρώσιμο απλά με νερό;;; | exelix | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-04-10 00:55 |