|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μακριές νηματοειδείς απολήξεις των πτερυγίων ειναι τα filaments που λέω
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά είναι λοιπόν τα filaments (κάτι μάθαμε και σήμερα). Τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι ολα καλά και ελπίζω οτι θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μιας και τα βλέπω να μη δίνουν σημασία το ένα στο άλλο και να μην έχουμε ενοχλητικές συμπεριφορές μεταξύ των ειδών.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά. Λογικά η κατάσταση δεν θα αλλάξει μέχρι να ενηλικιωθούν και να φυλάξουν περιοχή για ζευγάρωμα, αλλά οι ισσοροπία με τις κιχλίδες είναι πάντα δυναμικές. Ευτυχώς συνήθως αδιαφορούν για τους pleco και τα γατόψαρα οι αμερικάνες
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα είχε αλλαγή νερού το πρόγραμμα και μετά από δύο μήνες που χρησιμοποιώ τύφη κηπουρικής (μεγαλη σωτηρία) έκανα μετρήσεις στο ενυδρείο να δω που βρίσκομαι. Πριν την τύφη μετρούσα
ph:8.2 GH:18 kh:14 σήμερα μετράω ph:7.5 GH:14 kh:9 Γενικά παρατηρώ μια αυξομείωση του Gh στις μετρήσεις του νερού αλλαγήςκαι μια σταθερή μικρή κάθε φορά πτώση του Κh. Το Ph στο κυρίως ενυδρείο έχει παραμείνει στο 7,5 όπως είχα μετρήσει και την 30/4/16 καίτοι έχουν γίνει από τότε 3 αλλαγές νερού με Ph:6.5. Στόχος μου είναι να φτάσω το Ph στο 6,5 - 6,8 (....αντε, μπας και γράψει και κανένας παραπάνω στο θέμα). Μερικές φωτογραφίες με τους νέους κατοίκους....δεν είναι και οι καλύτερες φωτό αλλά....... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ειχα δει το θεμα σου ,περιμενα την τυρφη
![]() Πολυ ωραια ψαρια και ομορφα στημενο ενυδρειο. Οι προηγουμενες τιμες ομως, εντελως ακαταλληλες κατα την δικη μου αποψη ![]() Καλα πανε οι μετρησεις , θελουν κατεβασμα ακομα.. Ριξε τυρφη μπολικη ,τσαμπα ειναι ![]() Να το χαιρεσαι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήσουν κι εσύ από εκείνους που μου κρατούσαν μούτρα επειδή είχα σκληρό νερό; Χαχαχαχαχαχα!
Θελειακομα δουλειά. Ίσως αφήνω το νερό της αλλαγής περισσότερες ώρες με την τύρφη. Τώρα το έχω για 24 ώρες. Θα το αφήνω για 36 ώρες μπας και το κατεβάσει περισσότερο το ph αν και αμφιβάλλω. Από 8,2 το πάει στο 6,5 περίπου. Πόσο παρακάτω να πάει; |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα!!!
Οχι δεν σου κρατουσα μουτρα... ![]() Το παει 6.5 και στο ενυδρειο παει 7.5; Το ph ,θα κατεβει, θελει τον χρονο του.. Ριξε ομως κι αλλο τις σκληροτητες. Μην το αφηνεις 36 ωρες ρε συ, φθηνη ειναι η τυρφη ,βαλε περισσοτερη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να τα χαίρεσαι. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |