|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν πήγα τωρα και πήρα αντιβίωση. Σε κάψουλες μόνο 500 mg λεει βγαίνει, θα το διαιρώ για την δόση. Χάλια ειναι το ψάρι. Στην όψη γιατί σε συμπεριφορά παραδόξως ειναι πολύ καλα. Βάζω φωτογραφίες που τράβηξα με ρην μεγάλη μηχανή. Τα λέπια φαίνονται σηκωμένα αλλα δεν ειναι, φταίει το HDR. Πολύ άσχημα τα πραγματα και ειναι και μαδημένος πολύ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάλι μια μια με αφήνει να τις ανεβάσω
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι fungus, μήκυτας
Το amoxil, από όσο έχω διαβάσει θέλει κάθε μέρα, αλλαγή νερού πριν βάλεις το φάρμακο 80%, και αν σε 5 ημέρες δεν δεις αποτέλεσμα το σταματάς, μέγιστη διάρκεια θεραπείας 10 ημέρες
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινα το μην περιμενεις αλλο.και ας ελπισουμε για το καλυτερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν θα αρχίσω με αλλαγές όπως λεει ο Τάκης καθημερινές. Μετα την αλλαγή θα βάζω το φάρμακο. Μετα τι πρέπει να κανω; Αλάτι; Απο το μελαφιξ αλάτι δεν εχω βαλει! Εχω κάνει όμως αλλαγές νερού...
------------------------- Πολύ αργά... Δεν έφυγε ακόμα αλλα σε λιγάκι...ειναι στον πάτο αναπνέει πολύ αργά και δεν αντιδράει σε τίποτα. Με κουτάλι τον ανέβασα να αναπνεύσει. Τον έβαλα σε ένα ποτήρι να τον διευκολύνω αλλα δεν μπορεί καθόλου να κολυμπήσει. Κρίμα... Σας ευχαριστώ όλους θερμά. Γιώργο αν χρειαστείς την γυάλα σου εδω την εχω, ισως και για κάποιον άλλο που την χρειάζεται άμεσα στειλε πμ. Γιάννη και εσυ την λάμπα σου το ίδιο. Καλη συνέχεια παιδιά και πάλι ευχαριστώ πολύ για όλα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Athinatr : 26-05-16 στις 09:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην σε παιρνει από κάτω!
Χωρίς λάθη, κανείς μας δεν έμαθε τπτ! Δυστυχώς το χόμπι έχει κι απώλειες Το θέμα ειναι να κατάλαβες τι πρέπει να διορθώσεις και την επόμενη φορά να ξεκινήσεις με άλλα δεδομένα Χωρίς να παρεμβαίνω στα αντικείμενα των παιδιών ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν σκοπεύω να σταματήσω να διαβάζω ούτε να ασχολούμαι με αυτο γιατί μου αρέσει πολύ. Και σίγουρα εχω πολλά να μάθω. Η επόμενη προσπάθεια θα ειναι πολύ πιο οργανωμένη και απο άποψη λίτρων και απο εξοπλισμό. Αλλα θα αργήσει ακόμα αυτο.. Σιγά σιγά απο Σεπτέμβρη... Και για να μαθαίνουμε και κατι βάζω φωτογραφία τωρα που φαίνεται καθαρά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα δεν το προλαβαμε
![]() Αστο να φυγει ησυχα,και ξεκινα να στηνεις τη γυαλα με την ησυχια σου. Παρε αλλο ψαρι υγειες αυτη τη φορα και συνεχισε. Αυτα συμβαινουν στο χομπι ακομα και στους πιο εμπειρους χομπιστες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστος μονομάχος | dimitrisrod | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 05-05-11 12:59 |
Άρρωστος μονομάχος | spiros06 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 16-12-10 17:11 |
Άρρωστος μονομάχος?? | george1995 | Bettas | 33 | 09-09-10 12:19 |
Άρρωστος μονομάχος | Antonisjk | Bettas | 11 | 15-05-09 18:18 |
Άρρωστος μονομάχος | nashty11 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-06-08 13:32 |