|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα αδειο ειναι βρε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα! Τι κοκκινο βρε..δεν μπαινουν κοκκινα εκει μεσα με σκληρο νερο και 8watt λαμπα..
Εκοψα και το diy co2 (βαρεθηκα ![]() Και αυτα που πηγαινουν ,ευχαριστω λεω ![]() Ναι δεν ειναι πολυ γεματο ,αλλα δεν εχει αλλα σημεια που να χτυπαει καλα το φως. Πισω δεξια διπλα απο τις μονιερι που φαινεται κενο ,εχω φυτεψει κλαδεματα τους ,αλλα ειναι κοντα ακομα και δεν φαινονται.. Ναι ,με την bacopa παιζω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω τωρα ειδα σκληροτητες ανταλλαχτε νερο με την αρτεμις,για κοι εισαι!!!πανε καλα οι γαριδες με τοσο σκληρο νερο??τις δινει για χαμηλοτερες σκληροτητες..
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Κοιταω να το μαλακωσω λιγο..ψαχνω ευκολους τροπους ![]() Καλα δειχνουν για την ωρα |
|
||||
|
||||
![]()
Βρεθηκε ενας τροπος για "μαλακωμα".. Θα δειξει στην πορεια εαν συμφερει και κρατησει...
Για την ωρα παει πολυ καλα στην πραξη , θα πρεπει ομως να παει και στην τσεπη. Χρησιμοποιω ριτινη απιονισμου σε 10" θηκη προφιλτρου , εχω βαλει 300ml ρητινη απιονισμου και 300ml ριτινη απορροφησης νιτρικων (εχω 4 στην βρυση). Παιρνω 10 λιτρα νερο σε ενα κουβα απο το φιλτρο ,αφου πρωτα περναει απο φιλτρο ενεργου ανθρακα. Τα νιτρικα μηδενιζουν με ενα περασμα ,ενω οι σκληροτητες δεν καταλαβαινουν τπτ ![]() Επειτα βαζω μια μικρη αντλια 200λ/ω στον κουβα και την συνδεω με το φιλτρο ,ωστε να περναει και να ξαναπερναει απο την ριτινη απιονισμου. Το αφησα 2,5-3 ωρες (για δοκιμη να δω ποσο θα φτασει). Κανω τεστ kh και ph. Kh - 0 Ph- 6 (τεστ api , ηταν κιτρινο.ισως πλασματικο ,μιας και μαλλον μηδενισε εντελως και την gh) Ετσι εβαλα νερο βρυσης και το μπερδεψα. Σημερινες μετρησης στην αλλαγη νερου Ph 7.4 Kh 6 Gh 8 Ειχα κανει και μια αλλαγη μικροτερη μεσοβδομαδα για να μην τους ερθει αποτομα.. Λεω να ριξω λιγο ακομα τις σκληροτητες και ph ,αλλα θα δειξει.. |
|
||||
|
||||
![]()
Eλα βρε Γιάννη μπράβο , καλή φάση αυτή η ρητίνη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη , τιμή η ρητίνη ;
Για πόσα λίτρα νερό είναι ; Αναγεννάτε με αλάτι ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδαδικο (CRS) | alex3000 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 21-04-15 22:56 |
ΝΕΟ ΓΑΡΙΔΑΔΙΚΟ | CHRISTOS13 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 21-02-12 09:56 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |