|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο χανει στις φωτο το εχω δει απο κοντα. Τα ψαρια δε ειναι φοβερα! Τωρα Γιωργο εχω θα εβγαζα την Egeria και στη θεση τις θα εβαζα την angustifolia. Επισης θα προθετα μερικες κρυπτοκορινες στη μεσαια ζωνη.
Οσο ωριμαζει το ενυδρειο θα κανεις απο μονος σου τις παρεμβασεις που σε ευχαριστουν στο ματι.
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστώ κ τους δύο
![]() αυτό που σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες είναι να βγάλω caroliniana κ sessiflora (δείχνουν να μη βολεύονται στο ενυδρείο μου κ δεν μου άρεσαν κ ιδιαίτερα) κ να βάλω την angustifolia στη θέση τους. έτσι θα μπορέσω να δώσω κ περισσότερο χώρο στην rubin. απ'την άλλη μεριά έλεγα να πυκνώσω λίγο ακόμη την egeria μπας κ γίνει το φυτό που ήλπιζα από την αρχή κ να πάρει έτσι ακόμη λίγο χώρο η rotala. μπροστά από την rotala υπάρχει κ μια ρίζα "ντοματιά" την οποία δεν ξέρω που να βολέψω. γενικά άρχισα να μπερδεύομαι λίγο με τα φυτά οπότε κάθομαι τα χαζεύω κ περιμένω τις ιδέες σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο πολύ καλή αρχή, απόλαυσε το τώρα.
Τα παιδιά που γνωρίζουν από φυτά θα σε βοηθήσουν μια χαρά.
|
|||
|
|||
![]()
χθες έκανα την παρουσίαση αλλά σήμερα βρήκα ελεύθερο χρόνο κ έκανα κάποιες μεγάλες αλλαγές που ήθελα.
έβγαλα τελείως caroliniana κ sessiflora, τράβηξα πίσω την angustifolia, έδωσα κ άλλο χώρο σε rubin κ rotala κ πύκνωσα λίγο την egeria. τώρα έμεινε κενή η μπροστά γωνία κ θα ψάξω να βρω κανα μικρό που να ταιριάζει (όλες οι προτάσεις δεκτές). την difformis που έχει ξεμείνει μπροστά στην rotala έχει κανείς καμιά καλή ιδέα που να την βολέψω ? |
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Poecilia wingei (Endler) Class N | fokias | Ζωοτόκα | 18 | 21-05-16 07:17 |
Endlers (Poecilia wingei) project ΙΙI. Κατηγορίες - Τάξεις (Class) Endler | lingistis | Ζωοτόκα | 2 | 12-05-11 13:32 |
Tα παντα για τα poecilia wingei | georgis4 | Ζωοτόκα | 0 | 15-11-10 11:24 |