|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα θα φταίει ο Γιάννης (tsala) αν μπει και γράψει "βάλε χρυσόψαρα"???
![]() Συμφωνώ πως αν μπλέξεις με φυτά κι αρχίσεις να κοιτάς κι aquascape κλπ κλπ, τότε είσαι με ψαλίδι στο χέρι - κι όχι μόνο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και πάλι θα βρει τρόπο να σε πείσει!!!
![]() (σορρυ για τα σπαμ) |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχεις ψαρια να ασχοληθεις , να τα χαιδεψεις ,να τα ταισεις στο στομα ,να σου τσιμπολογισουν τα χερια , ασχολεισαι με τα φυτα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περα απο την πλακα τωρα, βαλε χρυσοψ.. ![]() Και σε μενα στο γαριδαδικο δεν πηγε η sessiliflora και την εβγαλα...παρολο που παλαιοτερα πηγαινε σφαιρα.. Εχω κι εγω μια καταραμενη γωνια που δεν παει πολυ φως... Απλα προσπαθω και δοκιμαζω πιο θα παει καλυτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο παμε στο κομματι της χημειας. Λιγο νιτρικο καλλιο λεω να παρεις για να αρχισει λιπανση.
|
|||
|
|||
![]()
είπα να ξεκινήσω με λίγο παραπάνω φωτισμό στις γωνίες οπότε παρήγγειλα μερικά led panels από ebay.
αν μη τι άλλο, δεν χάνω φυτά, οπότε δεν ανησυχώ. απλά με μπερδεύει λίγο η κατάσταση μιας κ τα περίμενα πιο εύκολα τα εύκολα ![]() ------------------------- αν κολλήσω την moss πάνω στο εσωτερικό φίλτρο (ψηλότερα από την εισαγωγή εννοείται) θα πιάσει ? υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 18-05-16 στις 11:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
έχω παρατηρήσει ότι όλα τα φυτά έχουν μια κλίση προς τα εμπρός. μάλλον οφείλεται στον ήλιο που μπαίνει το πρωί στο σαλόνι κ χτυπάει ακριβώς στον απέναντι τοίχο.
υπάρχει τρόπος να το αποτρέψω αυτό ? τώρα οι λάμπα ανάβει 15:00 - 22:00. αν την ανάβω νωρίτερα θα διορθωθεί η κατάσταση ? θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα οι περισσότερες ώρες ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή στο φυτεμένο μου 60lt | giannisaek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 23 | 12-12-10 12:51 |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
ΞΑΝΑΠαρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 03-07-08 14:21 |
Ανθεκτικά γατόψαρα | bessy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 17-01-08 13:44 |
Ανθεκτικά ψάρια | Λιβέρης Σταύρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-12-07 10:40 |