|
|
|||
|
|||
![]()
Τα κοράλλια καλύτερα από πότε!
Λίγο κυανό βλέπω αλλά και αυτό καμιά σχέση με παλιά! Από κοντά μόνο βλέπεις την ποιότητα των κοραλλιών ! χρειάζεσαι και άλλο βελτίωση στης φώτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω φιλαρακι στην δουλειά με dslr θα έρθει για φωτογραφιση κάποια στιγμη
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Νιτρικά θα παίξεις εκεί η θα κατέβεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει να κατεβηκα ακομα λιγο απο χτες γιατί εκανα 1/4 αλλαγη νερού το βράδυ, την προηγούμενη εβδομαδα ειχα 0,5ppm
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
πολλαπλά εγκεφαλικά.....................
![]() δεν περιγράφω άλλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ήρθε και η καινούργια rw20 , το κυανό σχεδόν έφυγε !! Δύο μήνες που ασχοληθηκα ξανά οπως θέλω και ολα τα ζωντανα δείχνουν χαρούμενα !!
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω οτι με το κλάδεμα και την βελτίωση της ροής τα κοράλλια θα μεγαλώνουν όλα κομπλέ!
Τα ψάρια απλά φαίνονται σαν να είναι στην φύση!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν πήγαινε αλλο Σακη , περιμένω μια μικρή sunsun ακόμα για χαμηλά και για την ωρα ειμαι οκ με την κυκλοφορία.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|