|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά. Ελπίζω το επόμενο ποστ μόνο για ευχάριστα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον παιδιά, εν συντομία συνέχισα με μελαφιξ τελείωσα την θεραπεία και ηταν καλύτερα, δυστυχώς προέκυψε κατι και έπρεπε να φύγω εκτός Αθηνών για κάποιο διάστημα. Έδωσα οδηγίες για φροντίδα και ενημερωνομουν για τις μετρήσεις και το ψάρι, όλα έδειχναν καλα. Την γυάλα δεν εχω προλάβει να την φτιάξω διότι ήμουν εκτός. Εχω λίγες μερες που γύρισα και θεραπείες δεν έκανα λόγω απειρίας του ατόμου που τον πρόσεχε φοβήθηκα οτι αν κατι δεν πηγαίνει καλα δεν θα το καταλάβει. Δυστυχώς νομίζω οτι το πρώτο σύμπτωμα columnaris εκανε την εμφάνιση του, δερματική αλλοίωση με ξανοιγμα χρώματος της περιοχής προς το λευκο. Το αμοξιλ πως ακριβώς το χορηγώ; Και αυτη η ασθένεια ειναι που δεν κάνει να βάζω χέρια μεσα κλπ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη ειναι και η φωτογραφία. Λιγο μπροστά απο την βάση της ουράς.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και αμοξιλ; Φαντάζομαι οχι αυτο που παίρνουμε εμεις, κάποιο ειδικό για ψάρια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το amoxil κάψουλα που παίρνουμε και εμεις,
τη διαλύεις σε ένα ποτήρι με νερό ενυδρείου και τη ρίχνεις. 250mg / 40λιτρα έχω διαβάσει. Οι κάψουλες όμως είναι 500mg
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία και σε περίπτωση που δεν ειναι αυτο, αν και εμένα για τέτοιο μου μοιάζει, και ειναι fungus που προχώρησε στο σώμα η αμοξιλ θα κάνει την ίδια δουλεια; Δεν είμαι σίγουρη 100% οτι ειναι αυτο...
|
|
||||
|
||||
![]()
To amoxil είναι ευρέως φάσματος αντιβιοτικό, αν δεν κάνει αυτό πας σε esha2000, αλλά πιστεύω πως θα κάνει γιατί είναι και για βαριές καταστάσεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστος μονομάχος | dimitrisrod | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 05-05-11 12:59 |
Άρρωστος μονομάχος | spiros06 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 16-12-10 17:11 |
Άρρωστος μονομάχος?? | george1995 | Bettas | 33 | 09-09-10 12:19 |
Άρρωστος μονομάχος | Antonisjk | Bettas | 11 | 15-05-09 18:18 |
Άρρωστος μονομάχος | nashty11 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-06-08 13:32 |