|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια αγγελια μπορει να εχει καποιος!
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πετάξου τότε σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και ζήτα έναν δοκιμαστικό σωλήνα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν παιδικά παιχνίδια (χημείας) που έχουν τους συγκεκριμένους σωλήνες, για τη χρήση που τους θες
Ισως να μπορείς να βρεις μόνο τους σωλήνες εδώ http://www.atas.gr/index.php?cPath=1...52c417d9cebbb4 http://e-medishop.gr/index.php?cPath...cdnfpdi1dg2vs0 |
|
||||
|
||||
![]()
Ρώτα μήπως έχεις κάποιος από παλιό τεστ κιτ ή αγόρασε νέα τεστ με σωλήνα μέσα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μετά από έξι καταστήματα (φαρμακεία, ιατρικές αποθήκες, κλπ) έφτασα σε ένα μαγαζάκι με εξοπλισμό μικροβιολογικού εργαστηρίου.
βρήκα σωλήνες με καπάκι κ μετρητή μέχρι τα 10ml αλλά είναι κωνικοί οπότε θα πρέπει να κάνω μια βάση για να στέκονται. μικρό το κακό βέβαια, μπροστά στο μην έχω καθόλου ![]() σας ευχαριστώ για την βοήθεια κ τις προσφορές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μιας κ η rotala έχει εξελιχθεί στο ψηλότερο κ πιο πυκνό φυτό του ενυδρείου μου σκεφτόμουν να της αλλάξω θέση κ να τη βάλω μπροστά από το φίλτρο.
θα πρέπει λοιπόν να ξηλώσω όλες τις ρίζες rotala κ egeria κ να τους αλλάξω θέση. αξίζει να κάνω τέτοια αλλαγή ή τζάμπα θα ταλαιπωρήσω βυθό κ ψάρια ? |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλουν λίγο προσοχή αυτά, μπορείς να το κάνεις συνδυάζοντας με μια καλή αλλαγή νερού.
Ότι θα ταλαιπωρηθούν τα ψάρια είναι σίγουρο, αν όμως είναι αναγκαίο γιατί θα σου κλείσουν όλο το ενυδρείο μάλλον χρειάζεται να το κάνεις, εκτός και αν κλαδεύεις συνέχεια. Με τη rotala και την egeria έχω παρόμοιο θέμα στα συννεφάκια, κλαδεύω συνέχεια και εχω γεμίσει το χρυσοψαράδικο με egeria και με τη rotala έχω γεμίσει άλλα 2 ενυδρεία φίλων ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πάντα κατεβάζω την στάθμη όταν είναι να κάνω αλλαγές στα φυτά.
δεν με πειράζει το συχνό κλάδεμα. το φίλτρο θέλω να καλύψω κ φαίνεται πως η rotala είναι καλύτερη γι'αυτό το λόγο. αν όμως υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψουν τα ψαράκια τ' αφήνω κ όπως είναι κ περιμένω να φουντώσει η egeria. η δεύτερη επιλογή είναι να ξηλώνω σιγά σιγά την egeria κ να την αντικαθιστώ με τα κλαδέματα της rotala. θα πάρει αρκετό καιρό βέβαια κ δεν ξέρω πως θα καταλήξει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή στο φυτεμένο μου 60lt | giannisaek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 23 | 12-12-10 12:51 |
Παρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 10-03-09 19:08 |
ΞΑΝΑΠαρουσίαση jewel 60lt κοινωνικό φυτεμένο | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 03-07-08 14:21 |
Ανθεκτικά γατόψαρα | bessy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 17-01-08 13:44 |
Ανθεκτικά ψάρια | Λιβέρης Σταύρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-12-07 10:40 |