|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις και ανοικτό το καπάκι, είναι και 92αρια,
θα έπρεπε να κατεβαίνει ικανοποιητικά η θερμοκρασία, ο καιρός πως είναι εκεί ; έχετε υγρασία ;
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν εχουμε υγρασια στο σπιτι μεσα γραφει 20 βαθμους..
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ποσο εχει το ενυδρειο?
Μετρα και με βυθιζομενο απλο γυαλινο θερμομετρο. Ρωταω γιατι η μοναδικη φορα που δεν μου κατεβαζε ευκολα τη θερμοκρασια ηταν οταν ειχε αρχισει να χαλαει ο αισθητηρας στον stc και ενω η θερμοκρασια ηταν 33 στο χωρο και ειχα ρυθμισει 25 στο ενυδρειο, μου το κραταγε εκει πολυ δυσκολα η ψυξη. Αλλες φορες το εκανε πανευκολα. Η αλήθεια ηταν οτι η πραγματικη θερμοκρασια με την ψυξη στο ενυδρειο ηταν 22. Ο stc εδειχνε 3 βαθμους περισσοτερο. Οσο πιο πολυ κατεβαζει η ψυξη τη θερμοκρασια απο την κανονικη που εχει το ενυδρειο χωρις ψυξη, τοσο περισσοτερο λογαριθμικα χρονο χρειαζεται για να την κατεβασει.
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι σημαντικό που ξεχάσαμε
πόσες λάμπες έχεις αναμμένες ; πόσα watt είναι ;
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως παίζει ρόλο
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 19-06-14 00:12 |
ανεμιστηρακια σε RIO 400 | Ektorakos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 05-05-12 14:24 |
diy ανεμιστηρακια | johnb | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 44 | 03-05-12 22:11 |
ανεμιστηρακια | linos21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 11-05-10 16:04 |
ανεμιστηρακια | chris7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 20-06-09 09:14 |