|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ειμαι της αποψης να τα αφησεις στην ησυχια τους με το νερο βρυσης που εχεις. Πολλες φορες θελουμε να κανουμε το κατι παραπανω και το αποτελεσμα ειναι να προκαλουμε ανισσοροπια στις παραμετρους νερου, πραγμα που μπορει να οδηγησει σε πολυ ασχημα αποτελεσματα.
Αφησε τα στην ησυχια τους για εμενα, φροντισε να τρωνε σωστα, να ειναι σωστες οι αλλαγες νερου και στην ωρα τους και θα τα χαρεις χωρις προβληματα.
|
|||
|
|||
![]()
το νερό της βρύσης μου δεν είναι ιδανικό για τα endler κ διάβασα ότι ακόμη κ η αδιαφορία για την τροφή τους μπορεί να οφείλεται σε λάθος παραμέτρους νερού. το να προσθέτω λίγο αλάτι εφόσον δεν αλλάζει Kh, Ph δεν το θεώρησα λάθος. άσε που θα φέρω τις συνθήκες πιο κοντά στου ενυδρείου που γεννήθηκαν.
υπάρχει περίπτωση δλδ να φταίει η προσθήκη του αλατιού ? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι παραμετρους εχει η βρυση ρε Γιωργο και παιδευεσαι αδικα;
Συμφωνω με τα παιδια. Το αλατι ειναι καλο αν θες να βαζεις ως προληψη.. οχι απαραιτητο στα συγκεκριμενα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 25-04-16 στις 23:42 |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι για πες μας τις παραμετρους του νερου της βρυσης σου ....
Το πιο σημαντικο ειναι οι σταθερες συνθηκες του νερου ...... Το συγκεκριμενο ψαρι δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις.......Τσαμπα παιδευεσαι εκτος και αν αν το νερο σου εχει εξωφρεικες παραμετρους...... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απώλεια δίσκου | BOUT | Δίσκοι | 6 | 19-12-12 10:31 |
Απώλεια | Aris50 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 12 | 30-11-08 22:03 |
Απώλεια | Elanir | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 04-10-07 18:54 |
Καινούργιο ενυδρείο, πρώτη απώλεια! | marilou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 08-06-06 20:21 |