|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλο ειναι μπας και μας ακουνε και καποιοι κυριοι κυριοι πιστευω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως παει εδώ?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια μετα απο ενα διαστημα που δεν πολυ πηγαν τα πραγματα εχουμε και λεμε
1. οπος προειπα το yellow μας εγκατελυψε ![]() 2. καηκε η αντλεια του skimmer 3. το φωτιστικο εχει κωλισει στη γραφιοκρατια του Πασχα αλλααα 4. χθες παραληφθισαν 1 blue tag (το οποιο και δεν βλεπω πολυ καλα ![]() ![]() ![]() 5. χθες παρελαβα και αντλεια στο σκιμερ και σημερα μπηκε.. οποτε αναμενουμε να δουμε αποδση 6. σκουπησα και σφουγκαρησα ολο το σπιτι.... ωχ συγνωμη αυτο ηταν για την κοπελα μου λαθος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ να ειδατε τη παθενει κανεις για να εχει το μιαλο του πως να γραψει χαζομαρες.... ξεχασα να βαλω φωτο!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν φίλε !! Τι εννοείς δεν το βλέπεις καλά το τανκ??
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Κωστα να σε καλα!!!
![]() χθες μετα απο 3 ωρες προσαρμογη στο σαμπ με κλειστα φωτα το εβαλα στο ενυδρειο, μπεικε και σφυνωθηκε σε μια τρυπα που ουτε τα πτεριγιεια του δεν κουναγε καλα καλα... eny whay πρωτη μερα ειναι δεν τρεχει κατι. δεν ταισα δεν εκανα τπτ. σημερα το προι δεν το εψαξα, το μεσημερι που γηρησα ειχε ξαπλαρει πανω στην γωνεια που κανει ο σωλεινας της υπερχειλισης και λιαζωνταν ακινιτο (παει λεω και αυτο) το σκουντηξα λιγο και την εκανε για τον βραχο οπου εχει μπει σε μια τρυπα μισοξαπλα κει δεν λεει να κουνισει ουτε για την αγκιλωση... τωρα ... αμα αποφασισει να ξεαγχωθει καλα θα ειναι.... ειδομεν!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικα και ευχομαι να μην εχουν θεμα τα ζωντανά σου.
Να ρωτησω,τι αντλια ειναι αυτη που πήρες;Μηπως ειναι η aquabee;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |