|
|
|||
|
|||
![]()
Θα βάλεις κ ψύξη κ θέρμανση;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και ψάξει και θέρμανση.....ή να αλλάζω μπριζες τον χειμώνα της θέρμανσης και το καλοκαίρι της ψάξεις...
------------------------- Το manual μου το εχει στηλει παραπάνω ο κλεοβουλος....αλλα πως να τον ρυθμισω δεν εχω καταλάβει ακόμα........... Πως ειναι ας πούμε στο το υπόμνημα για τον ic915??? ε κατι παρόμοιο για τον icplus915!!!! ------------------------- Κανένας;;;;;;;;;;;;???????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 24-04-16 στις 17:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να έχει τον ίδιο. Ο stc-1000 τους βόλεψε όλους με την ευκολία και την τιμή του
![]() Πειραματίσου ο ίδιος και αν τα καταφέρεις γράψε μας και τις οδηγίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Σκ.........α τον πήρα και 60¤ επειδη ειχα υποχρέωση ενό μπορούσα να τον πάρω απο eBay (οπος εχω στο άλλο ενυδρειο και ειναι μια χαρα) με 20¤!!!!
Οκ θα δω,και αν βγάλω άκρη θα ενημερώσο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είσαι Αθήνα ευχαρίστως να σε βοηθήσω μιας κι είμαι ψυκτικός και δουλεύω πολύ τα eliwell, δυστυχώς το 974 που πήρες είναι μόνο για ψύξη δεν μπορεί να δουλέψει θέρμανση γιατί δεν έχει ρελαί, τα υπόλοιπα ρελαί που έχει είναι για απόψυξη και για ανεμιστήρες, στείλε μου π.μ. αν είσαι Αθήνα να τα πούμε ή κατευθείαν το τηλέφωνό σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και για τους επόμενους που θα τις αναζητήσουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|