|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρώτο , ο μπόμπιρας όχι, τον βρήκα νεκρό το πρωί, αλλά για 10 μηνών ήταν πολύ μικρόσωμο, δεν είχε όμως κάποιο σύμπτωμα, μέχρι τελευταία στιγμή έδειχνε μια χαρά.
Ο κωλοτούμπας είχε πρόβλημα, ανατομικό πιο πολύ, αλλά φαινότανε πως κάποια στιγμή δεν θα βγει σε καλό. Γιατί ίσως λόγω του προβλήματος στη κολύμβηση έμενε πιο πολύ στο βυθό σε μια γωνία, και του έριχνα ξεχωριστά φαΐ γιατί μέχρι να πάει δεν προλάβαινε. Αλλά όταν του έριχνα φαΐ έτρωγε κανονικά , όρμαγε για την ακρίβεια, με κωλοτούμπες βέβαια. Για αυτό παρατηρώ και τα άλλα, δεν έχω δει τίποτα παράξενο όμως, ούτε πρησμένες κοιλιές, το αντίθετο θα έλεγα, λόγω της νηστείας είναι συμμαζεμένα, όχι βέβαια ρουφηγμένες κοιλιές, απλά μόλις με βλέπουν πάνε να ρίξουν τον ενυδρείο κάτω γιατί θέλουν φαΐ. Αυτό ψάχνω να βρω και να καταλάβω αν είναι 3 ή 2 διαφορετικές περιπτώσεις ή έχω κάποια επιδημία
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εύχομαι να τη γλυτώσουν τα υπόλοιπα και όλα να πάνε καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι βρε Κώστα
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη πραγματικά είναι πολύ άσχημη και ψυχοφθόρα
όλη αυτή η εξέλιξη αλλά από την πλευρά σου έχεις κάνει τα πάντα για να βοηθήσεις τα ψάρια σου! Κάνεις πολύ καλά και μπράβο σου που προσπαθείς μέχρι τέλους αλλά απ'ότι φαίνεται μερικές φορές κάποια πράγματα όσο και να προσπαθούμε, δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα ρε γμτ.
![]() Επειδή ξέρω το πόσο σγαπάς ειδικά αυτά ψάρια, απλά θα ευχηθώ να πάνε όλα καλά. Συμφωνώ πάντως ότι το ποσοστό είναι μεγάλο 3 σε 15 ημέρες. Κάτι τα επηρέασε Τάκη. Δεν βγαίνει νόημα δισφορετικά. Από το πουθενά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι όμως τα επηρέασε βρε Λάμπρο.
Οι σκέψεις που κάνω είναι πως : Ο Μπόμπιρας ίσως να είχε πρόβλημα γιατί όντως ήταν πολύ μικρόσωμος για 10 μηνών ψάρι. Ο Πάγκαλος όντως αρρώστησε, κάποιο πρόβλημα που μπορεί να τον επηρέασε, άσχετο με του Μπόμπιρα Και ο Κωλοτούμπας ήταν ευαίσθητος και η φαρμακευτική αγωγή μπορεί να τον επηρέασε, γιατί αυτός εμφάνισε το πρόβλημα μετά τα φάρμακα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο
|
||||
|
||||
![]()
Τακη ,ασε τα νιστερια και περιμενε βρε συ..
Δεν ξερεις τι γινεται.. Δοκιμασε τα φαρμακα και βλεπεις..η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |