|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιοτικός μάστορας
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα σοκολατάκια να δεις ποιοτικά που ήταν.Παντως απο μακριά μια χαρά φαίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
μπορειτε να μου πειτε πως ν συνδεσω τα ενδεικτικα λεντακια για να βλεπω ποτε ο κοντρολερ δινει ρευμα στις δυο πριζες ? Απλα συνδεω τους δυο πολους των λεντ στις δυο εξοδους του stc για την καθε πριζα (ψυξη -θερμανση) η χρειαζεται και καμια αντισταση για να μην καει το λεντ? Τα λεντ που αγορασα ειναι σαν αυτα : http://www.markidis.gr/product_info....ducts_id=41784 Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Συνδέεις τα λεντάκια τραβώντας ρεύμα από την ένωση στις πρίζες
αν δεις εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223 απο το 8 και το καφε για το ένα, και από το 6 και καφέ για το άλλο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επελεξα την συνδεσμολογια που παραθετεις στο τελευταιο ποστ με γειωση, οποτε λογικα θα πανε καθε λεντ με τα ζευγη 5-6 και 7-8 , χωρις αντισταση κτλ σωστά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αλλάζει κάτι αν έχεις γείωση, έτσι όπως το έκανες δεν νομίζω πως θα δουλέψει, πχ αν στο 6 & 8 είναι η φάση στα led θα πηγαίνει μόνο φάση , αν είναι το ουδέτερο , μόνο ουδέτερο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY αυτοματη αναπληρωση by stanisalus18 | stanisalus18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 146 | 25-03-19 23:56 |
DIY ξυλινη βαση ενυδρειου by stanisalus18 | stanisalus18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 54 | 02-01-15 02:47 |
DIY με κουτί από ταμπλέτες? | candus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 23-01-08 17:37 |