|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ακριβώς μου είπαν , απλά δεν το ήξερα...
Λέω να βάλω μερικά ψηλά φυτά για πίσω βαλισνέριες και καμπόμπες Υπάρχει κάποιο εύκολο φυτό ικανό να "πνίξει" τον πυθμένα του ενυδρείου; Εννοώ να το βάλω σαν "γκαζόν" και να εξαπλωθεί από μόνο του
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που ηδη εχεις η parva
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι λάθος μου έχουν πει τότε...
Το δικό μου είναι κάπως διαφορετικό. Περισσότερο σκούρο το πράσινο, πιο ψηλό κοτσανάκι και μικρό φιλαράκι στην άκρη http://s30.photobucket.com/user/anut...parva.jpg.html
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι, απλα αναλογα το φωτισμο και μεχρι να προσαρμοστει το φυτο μπορει να διαφερει απο ενυδρειο σε ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή εγώ τώρα απλά περιμένω; θα απλώσει μόνο του παντού η το κλαδεύω και το φυτεύω από δίπλα;
|
||||
|
||||
![]()
θα απλωσει μονο του, αν κλαδευεις τους δρομεις και μεταφυτευεις εκει που θες ομως δεν θα ειναι προβλημα
![]() ------------------------- ΥΣ αν υπαρχουν καλες συνθηκες εννοειται.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 20-04-16 στις 15:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλω κάπου συγκεκριμένα, θέλω απλά να πάει σε αρκετά μεγάλη έκταση.
Θα περιμένω λοιπόν!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτά εύκολα | andris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-03-13 15:46 |
ποιες γαρίδες αναπαράγονται εύκολα; | xristosss | Γαρίδες | 6 | 15-07-11 22:31 |
εύκολα φυτά και δύσκολα φυτά | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-04-11 08:55 |