|
|
||||
|
||||
![]()
Το Σάββατο θα κάνω αλλαγή νερού για να αρχίσει να αραιώνει και το φάρμακο.Αλάτι να βάλω το Σάββατο ή να περιμένω να βάλω αν ξαναεμφανιστούν συμπτώματα? Το αλάτι για να δράσει δεν θέλει και υψηλή θερμοκρασία? Στο ενυδρείο μου η θερμοκρασία κυμαίνεται από 20-22 βαθμούς.
Τα φύτα θα επηρρεαστούν απο αυτή τη ποσότητα αλατιού?(Sorry αν σε ζαλίζω λίγο ε!) ![]() Και όταν λες για 5 μέρες εννοείς να βάλω μία φορά αυτή τη ποσότητα και μετά από 5 μέρες αλλαγή ή να βάζω κάθε μέρα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakis1976 : 21-12-05 στις 10:04 |
|
||||
|
||||
![]()
Υψηλη θερμοκρασια θελει οταν προκειται για ick..
Για λερναια δεν ελεγε τιποτε. Το αλατι πειραζει τα φυτα, αλλα για 5 μερες δεν θα παθουν τιποτε. Το να το περασεις 5 μερες υψηλη αλατοτητα ακομα και προληπτικα δεν ειναι κακό. Ξεκινα το άμεσα, με ολη την ποσοτητα με την μια. 3γρ/λιτρο.. 120 λιτρα=360γραμμαρια.. Βαλε 300γραμμαρια. Απο το σαββατο που θα αρχισεις αλλαγες συμπληρωνε αλατι στα λιτρα της αλλαγης μεχρι να συμπληρωθουν οι 5 μερες, και μετα με συχνες αλλαγες αφαιρεις αλατι και φαρμακο. (ο ανθρακας το αλατι δεν το μαζευει...) |
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά σε όλους.Τα ευχάριστα είναι οτι τα ψαράκια μου έχουν αποθεραπευτεί τελείως.Σταμάτησα τη φαρμακευτική αγωγή και σήμερα είναι τελευταία μέρα και με το αλάτι.Με το αλάτι έκλεισε και το σκίσιμο που είχε το πτερύγιο του ενός ψαριού.Τώρα είμαι έτοιμος και για τις συχνές αλλαγές νερού και άλλο κακό να μη μας βρει
![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν με το προβλημά μου και το ξεπεράσαμε ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αίμα στα Πτερύγια; | John T | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 19:55 |
Πτερύγια - Κρόσια!!! | John T | Bettas | 6 | 26-12-04 21:54 |
Εξωφθαλμία και ουρά με πτερύγια που ....λιώνουν | c0stakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 01-10-04 18:11 |
Μαυρισαν τα πτερύγια σε χρυσόψαρο | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-06-04 11:49 |
cardinal tetras: φαρμακευτική αγωγή για λαβωμένα πτερύγια | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 07-02-03 17:14 |