|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Σταύρο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απο ότι έχω διαβάσει πρέπει να γίνει πλαίσιο και στην κατασκευη και το παράθυρο να είναι σε ανοξείδωτο πλαίσιο . Ο Θανάσης έχει κάνει κάτι παρόμοιο με μπετό . Σου βάζω ένα σχέδιο και έχε υπόψην σου ότι αναλόγως με το liner που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να πάρεις και την ανάλογη κόλλα (όχι ενυδρειακή σιλικόνη δεν κάνει ) . Υ.Γ. Αν θέλεις να μεταφέρω το θέμα σου στις Λίμνες μου λές . Καλή επιτυχία !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ και τους δύο. Θα το ψάξω αρκετά.
Δεν ξέρω αν πρέπει να μεταφερθεί. Βασικά από τη μία μιλάμε για diy οπότε κολλάει εδώ, από την άλλη είναι λιμνούλα άρα κολλάει εκεί, από την παρα-άλλη είναι σε εσωτερικό χώρο και δεν προορίζεται για κρύου νερού οπότε δεν ξέρω αν κολλάει στην κατηγορία των λιμνών.
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι στο DIY
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει εδώ ένα νομικό κενό ανάμεσα στις δύο κατηγορίες και σύγκρουση συμφερόντων!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κατσε γιατι αν ειναι να βαλεις τιποτα αφρικανικα μεσα θα πρεπει να μεταφερθει αλλου τελικα και να κλαινε και οι δυο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...Με κατάλαβες!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύλινη δεξαμενή | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 05-07-14 19:20 |
Αρχάριος...για λιμνούλα | stam | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 18-08-11 21:01 |
Φωτογραφίες από την λιμνούλα μου | iacovos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 70 | 23-05-10 21:41 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Ξύλινη βάση ενυδρείου | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 23-12-02 14:30 |