|
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι βρε Γιάννη
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά, φαίνεται να το πιάνει
![]() Για το Tremazol το αναφερόμενο δοσολογικό σχήμα δύσκολο να εξαλείψει τρηματώδη αν υπάρχουν. Για ταινίες μόνο ειναι ok. Τα τρηματώδη θέλουν τις συγκεντρώσεις που σου είπα για εξάλειψη και υπομονή. Όχι αλλαγή νερού σε 6 ώρες για το praziquantel, το θέλεις πολλές μέρες στο νερό και δεν βλάπτει. Για το nematol όμως, όπως τα λέει.
|
||||
|
||||
![]()
Θηλυκά είναι όλα Κώστα, ένα αρσενικό έχω μόνο και φτου μη το ματιάσω η κοιλίτσα του είναι μια χαρά, και ας είναι veiltail.
Είδα πως στο εξωτερικό υπάρχει το PraziPro της Hikari και τις δοσολογίες τις αναφέρει όπως λες http://www.ebay.com/itm/HIKARI-Prazi...MAAOSwS7hXAqxs εδώ που θα το βρούμε όμως, και από Αμερική θα κάνει κανά μήνα να έρθει
|
|||
|
|||
![]()
Το TFH συνιστούσε για praziquantel το drontal για σκύλους σε δοσολογία 1 χάπι για 38 λίτρα. Είναι και φθηνότερο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή έχει και άλλες δραστικές ουσίες μέσα ας μας πει ο Κώστας Βρήκα αυτό http://ktiniatriki.gr/category.php?c...FbEy0wodSiINNA Κάθε δισκίο περιέχει: Δραστικά συστατικά: 150 mg Febantel, 144 mg Pyrantel embonate, 50 mg Praziquantel Έκδοχα: Maize starch, Lactose monohydrate, Microcrystalline cellulose, Povidone, Magnesium, stearate, Sodium lauryl sulfate, Silica anhydrous collodial, Artificial beef flavor irradiated Δηλαδή θέλει 28 χαπάκια τη φορά για να φτάσουμε τα 1400mg (280L X 5mg/L)
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν βάζεις το ψάρι σε μικρότερο δοχείο μόνο του?
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ μεγάλο το ψάρι, δεν έχω τέτοιο δοχείο, είναι 380 γραμμάρια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |