|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο δεν δουλεύω εξωτερικά φίλτρα αλλά DIY , αλλά η άποψη μου είναι στη μία πλευρά οι είσοδοι όλων των φίλτρων και στην άλλη πλευρά οι έξοδοι, και αν μπορουμε στις γωνίες , δηλαδή στη μία πλευρά στις 2 γωνίες οι είσοδοι , και στην άλλη πλευρά στις 2 γωνίες οι έξοδοι. Επίσης θεωρώ πως αν είναι και σε διαφορετικά ύψη ακόμα καλύτερα. Είμαι της άποψης πως με αυτό το τρόπο σχηματίζεται μία ροή νερού από τη μια άκρη του ενυδρείου στην άλλη, και αν ακόμα υπάρχουν εμπόδια μέσα στο ενυδρείο, όπως πέτρες και ξύλα, αυτά σχηματίζουν στροβιλισμούς και έτσι έχουμε κυκλοφορία του νερού παντού
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |