|
|
|||
|
|||
![]()
Ηδη ψαχνομαι..να εισαι σιγουρος πως τελη μαρτιου-αρχες ιουνιου θα εχω παρει!!Παντως το ενυδρειο παει τρενο..ολα εχουν βρει τις ισορροπιες τους και μετρησεις ολα ενταξει!!Για την BBA ανησυχω λιγο μην εξαπλωθει και εχω τρεξιματα αλλα κατα τα αλλα κομπλε
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το σημάδι του ψαριού δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς αν οι συνθήκες είναι σωστές. Το πιο πιθανό θα φύγει μόνο του.
Τα "ζελεδάκια" δεν ξέρω. Έχεις τίποτα σαλιγκάρια και μήπως είναι αυγά? Τα "σωματίδια" μοιάζουν με σκουλικάκια? Πλανάρια? Πριν την απουσία σου κάνε μια αλλαγή νερού και ετοίμασε εσύ τις μερίδες φαγητού για να μη το παρακάνει ο πατέρας σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λογικα είναι αυγα από Physa snails..εχω τετοια λαθρεπιβάτες...τα σωματιδια δεν μοιαζουν με πλαναρια ή σκουλικια..ισως να φταιει κιολας η ελλιπης κυκλοφορια..θα ανεβασω και άλλες φωτο πιο καθαρες..τιμες νερου όλα κομπλε νιτρικα χαμηλα επίπεδα μηδενικη υπαρξη αμμωνίας..ηδη προετοιμαζω το νερο για την αυριανη αλλαγη..οντως θα πρεπει να προετοιμασω εγω τις μεριδες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60lt Lamprologus Ocellatus gold | komori | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 07-11-15 22:09 |
Lamprologus ocellatus 'Gold' | alex siak 1986 | Tanganyika | 1 | 12-01-13 08:51 |
lamprologus ocellatus(gold) | panos73 | Tanganyika | 11 | 11-04-07 20:53 |