|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα υπεροχο τα φυτα τα ραμσχορν(τα αγαπαω).πανεμορφο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ/Κ έπεσε δυνατό κλάδεμα,
για την ακρίβεια έβγαλα όλα τα φυτά, τα κόντυνα , και τα φύτεψα πάλι, έπρεπε να γίνει γιατί δε έβλεπα τα ψάρια πλέον https://www.youtube.com/watch?v=4QRKZewwpSk Ευκαιρία ήταν όμως να πρασινίσω το χρυσοψαράδικο, όσο αντέξουν βέβαια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα!!Τακη ποσα ψαρια εχεις μεσα τωρα σα πολλα μου φαινονται
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να είναι καμια 20αρά ψάρια, άπειρες γαρίδες , και 100δες σαλιγκάρια,
νιτρικά όχι και σπουδαία πράγματα , 20 δεν έχω δει ποτέ, πολλά τα φυτά μέσα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη βρε Τακη οι γαριδες δεν επιβαρυνουν το συστημα; ξερεις το χω απορια γιατι και στο δικο μου αναπαραγωνται πολυ γρηγορα,ξεκινησα με 5 πριν 3 μηνες αν θυμαμαι καλα και τωρα μετραω πανω απο 30..Κι οσες βλεπω..
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη και βέβαια το επιβαρύνουν, και σε αυτό είναι μιλιούνια οι γαρίδες, αλλά το σώζουν τα φυτά
|
||||
|
||||
![]()
Αααα τι ωραία τα συννεφάκια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |