|
|
|||
|
|||
![]()
Πήγα και αγόρασα τεστ!!!!
Μετράω και επανέρχομαι !!!! ------------------------- SOS!!!!!!! NO2 στα 5mg/l!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 14-04-16 στις 14:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λεγαμε?
Αλλαγη τωρα 50% και 5πλη δοση prime για ολα τα λιτρα νερου του ενυδρειου. Αεραντλια φουλ. Αγγελια για μπολι τωρα Αυριο τα ιδια αν δεν εχεις μπολιασει μεχρι τοτε
|
||||
|
||||
![]()
Και να μπολιάσεις προτείνω πάλι τα ίδια για λίγες ημέρες,
αποκλείετε το μπόλι να είναι τόσο δυνατό που σε 24 ώρες θα καταφέρει να μηδενίσει νιτρώδη
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι στην διαδικασία γεμίσματος τώρα .
Έριξα 60 ml seachem prime και θα ρίξω άλλα 20 ml! ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....... ------------------------- Παράθεση:
Όχι οτι είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο δηλαδή... Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 14-04-16 στις 15:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
60 ml ;
Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου ; 1 ml ανα 40 λίτρα Χ 5 = 5 ml / 40 λίτρα, εχεις 480 λίτρα ενυδρείο ; ------------------------------------------- Μη κάνεις βιαστικές κινήσεις
|
|||
|
|||
![]()
300 lt . Το prime έγραφε 250ml/4000lt .
Οπότε σύμφωνα με την 5απλή δόση του φίλου delta . Το αποτέλεσμα βγαίνει 80 ml |
|
||||
|
||||
![]()
Μισό
1ml Prime / 40 λίτρα νερό δηλαδή 7,5 ml για 300 λίτρα Χ 5 = 37,5 ml Prime Εβαλες υπερβολικά πολύ Μήπως διάβασες λάθος τη δοσολογία ; http://www.seachem.com/prime.php είναι 5ml/200λίτρα δηλαδή 1ml/40 λιτρα μήπως γράφει 100ml/4000λιτρα ;
|
|