|
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστώ πολύ παιδια για τις προτάσεις σας.. θα τις ακολουθήσω. για την ακριβια, λεω να βαλω εξωτερικο φιλτρο (να μου πειτε τη γνωμη σας) Εξωτερικό φίλτρο SUNSUN HW504A 1000l/h ή μηπως θα ειναι μεγαλο?? ακομα σημερα απέκτησα ενα όμορφο βραχο απο λαβα με 3 τρυπες. η τιμη παει με την τρυπα να ξερετε για οσους ενδιαφερονται. οσο περισσοτερεσ τρυπες τοσο πιο ακριβος.
ακομα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τι πρεπει να παρω για το ενυδρειο της juwel για το καπακι για να εχω 2 λαμπες? καποιο εξαρτημα θα υπαρχει.. μηπως γνωριζετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο σαν ροη μιλαω γιατι δεν το εχω δουλεψει,ειναι μια χαρα γιατι τα 1000λιτρα ειναι ονομαστικη ροη της αντλιας ,οταν μπει μεσα υλικο βιολογικο συν το υψος της εξοδου συν λιγο φυσιολογικο μπουκωμα πεφτει η ροη οποτε με 1000 λιτρα ονομαστικη εισαι θεωρητικα ενταξει,για τα φυτα.
Για το φωτισμο ειτε θα πας σε diy με αγορα μπαλαστ στεγανα ακροφυσια, γυρω στα 20-30 ευρω ισως και λιγοτερα, η σε ετοιμο ενυδρειακο οπως τα γκλο που ξεκινανε απο 30 εως 60 ευρω τα οποια τα παιρνεις και τα βαζεις με την μια,εγω τετειο εχω μιας και δεν πιανουν τα χερια μου και δεν ρισκαρω με το ρευμα.
|
|||
|
|||
![]()
Μπαλαστ, στεγανά και ακροφισια ?χχμμμ αυτές τις λέξεις ποτέ δεν τις έχω ακούσει ξανά. Μήπως υπάρχει κανένα λινκ που να λέει τι κάνει το κάθε ένα και με τι κριτήρια πρέπει να τα διαλέξω? Να τα φτιάξω δεν έχω πρόβλημα ευτυχώς τα χέρια μου πιάνουν με τα ηλεκτρικά /ηλεκτρονικά σπάνιο για γυναίκα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο στήσιμο του ενυδρείου | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-01-12 14:07 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |