|
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι πως ο μύκητας αρχίζει να υποχωρεί. Σχεδόν διαλύεται; Να προσπαθήσω να τον αφαιρέσω με το χέρι ή όσο περνάει ο καιρός με τις αλλαγές νερού θα εκλείψει;
|
||||
|
||||
![]()
Θα φύγει μόνο του αλλά αν σ' ενοχλεί αφαίρεσε όσο μπορείς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έφυγε!
Νομίζω πως είναι καιρός να αρχίσω να ρίχνω flourish Το θέμα είναι πόσο και κάθε πότε;;; Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
Βιαζεσαι να ξαναδεις αλγες μου φαινεται
![]() Τι φυτα εχεις, ποσο φωτισμο και ποσες ωρες? Μια φωτο του ενυδρειου θα βοηθουσε για να δουμε τη φυτομαζα.
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και καμμια φωτο να δουμε τα φυτα και τις αλγες, εφ οσον εχεις ενεργο υποστρωμα παντως μαλλον δεν χρειαζεσαι ακομα λιπανση. Ξανακαλωσηρθες κι απο μενα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ και πάλι για την υποδοχή!
Από φυτά έχω 2 γλαστράκια hygrophila polysperma 2 γλαστράκια από ένα φυτάκι που δεν θυμάμαι πως λέγεται pavia ή κάπως έτσι (μου το προτείνανε ως πολύ εύκολο) και ένα εχινόδωρο.
|
||||
|
||||
![]()
cryptocoryne parva μαλλον σου ειπαν, ο βυθος σου ειναι υπεραρκετος για τα φυτα σου, αν εχεις θεμα και με αλγες δεν υπαρχει λογος για λιπανση, με αυτα τα φυτα και χωρις καθολου λιπασμα θα παει καλα , ισως λιγα νιτρικα οταν γινει ζουγκλα και αν.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό ακριβώς μου είπαν , απλά δεν το ήξερα...
Λέω να βάλω μερικά ψηλά φυτά για πίσω βαλισνέριες και καμπόμπες Υπάρχει κάποιο εύκολο φυτό ικανό να "πνίξει" τον πυθμένα του ενυδρείου; Εννοώ να το βάλω σαν "γκαζόν" και να εξαπλωθεί από μόνο του
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτά εύκολα | andris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-03-13 15:46 |
ποιες γαρίδες αναπαράγονται εύκολα; | xristosss | Γαρίδες | 6 | 15-07-11 22:31 |
εύκολα φυτά και δύσκολα φυτά | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-04-11 08:55 |