|
|
||||
|
||||
![]()
Στα 38 ¤.
Ήμουν μεταξύ fluval U2 και EHEIM αλλά τελικά επέλεξα το 2ο για διάφορους λόγους αν και είχε 13 ¤ περισσότερα από το Fluval... |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου καλορίζικο βέβαια, αλλά με τα χρήματα που έδωσες, θα μπορούσες να πάρεις το ASTRON AS-2202 εξωτερικό με απίστευτη δύναμη και πάρα πολύ χώρο για βιολογικό υλικό.
Εγώ το έιχα στο 54λιτρο με τα Guppy - Platy και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχει πολύ καλά πλαστικά και ευκολο στη χρήση Το αρνητικό ειναι πως τα σφουγγάρια μπουκώνουν και πως ο χώρος ειναι χωρος εσωτερικού φίλτρου Καλοδούλευτο να ειναι και στο μέλλον, το κοιτας για εξωτερικό |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Εξωτερικό δεν σκέφτομαι ακόμη, γιατί το ενυδρείο είναι σε σαλόνι και το περιτριγυρίζουν μικρά παιδιά (κάτω των 4), οπότε δεν θέλω να γίνει καμιά στραβή με τίποτε σωληνάκια, ρεύματα, νερά κλπ και τρέχω... ![]() Ακόμη και τις πρίζες, κρυμμένες τις έχω λόγω μικρών. Αύριο το απόγευμα που θα το στήσω θα σας ενημερώσω. ------------------------- Παράθεση:
Το παλιό το δουλεύω με spraybar... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas66 : 11-04-16 στις 13:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με το σωληνακι το δουλεύω μόνιμα και είμαι απολύτως οκ. Δοκίμασε και το spraybar να σχηματίσεις δική σου άποψη. Θεωρώ πως το σωληνακι, επειδή μιλάμε για γκαπυ που θέλουν καλή ροή, είναι το καλύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η ροή είναι πλήρως ρυθμιζόμενη, οποτε μην σε ανησυχεί. Καλη λευτεριά στη γκαπινα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Καμιά σχέση με το προηγούμενο... νερό κρύσταλλο και εντελώς αθόρυβο. Χώρεσε και όλο το βιολογικό και πρόσθεσα κιόλας καινούργιο στον κάδο. Το μόνο θέμα ήταν ότι μου έκανε το ενυδρείο πλυντήριο ακόμα και στη χαμηλή ροή, οπότε μπήκε το spraybar κάτω από το νερό και χτυπάει στο πίσω τζάμι...
![]() ------------------------- Τοποθέτηση στο ενυδρείο... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas66 : 13-04-16 στις 08:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από φιλτράρισμα πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος, πεντακάθαρο νερό και μετρήσεις ιδανικές. Ακόμα και τώρα που έχω και επιπλέον 5 πλάτυ μέσα στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά ρίχνε κλεφτές ματιές σε αγγελίες, γιατί όσο καλό και να είναι ένα εσωτερικό φίλτρο, τα εξωτερικά ειναι πάντα καλύτερα!
![]() Το συγκεκριμένο ειναι όντως ένα καλό εσωτερικό φίλτρο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim Biopower ή Eheim Εξωτερικό φιλτρο για 60λιτρο? | steliosdim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 08-12-12 12:35 |
Καθαρισμός εσωτερικού φίλτρου | Νικατς | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-09-09 21:21 |
Θέση εσωτερικού φίλτρου | greg84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 19-05-09 17:10 |
Αντικατάσταση υλικών φίλτρου | dfoust | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-01-09 18:37 |
Αντικατάσταση υλικών φίλτρου | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-12-07 18:42 |