|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι για τέτοιο πόσο το αντέχω! Αλλα είδα κάτι 1400 και πάνω και ψιλό φρικαρα!χαχαχα..ποια είναι η χρησιμότητα του ακριβώς?είναι το μόνο που δεν κατάλαβα..αρτεμισια τι να πω?με έχεις σκλαβωσει με τέτοια βοήθεια!να σαι καλά..φώτο θα ανεβάσω αύριο αλλά δεν υπάρχει τπτ ακόμα μόνο ένα δεντρακι..:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ Καλά βρε Μιχάλη όταν θα ξεκινήσεις τις εργασίες εννοούσα να βλέπουμε και εμεις
![]() ![]() ![]() ![]() Aυτα κάνει το bakki (αν δεν το έχεις με τα Αγγλικά στείλε μου ΠΜ να μεταφράσω ![]() https://en.wikipedia.org/wiki/Bakki_shower Υ.Γ. Μιχάλη σε λένε έτσι ??? δεν σε ξεβάφτισα ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα όχι όχι δεν με ξεβαφτισες μιχαλη με λένε..ωραία το διάβασα κατάλαβα περίπου την χρησιμότητα του..η επόμενη απορία μου είναι η συνδεσμολογια όλων αυτών αλλά αυτά θα τα δούμε μετά το σκαψιμο.και κτ ακόμα..περιμετρικά της λίμνης αν θέλω να βάλω μέσα κάποια φυτά σε γλάστρα μέσα στο νερό θα πρέπει στο σκαψιμο να το κάνω όπως στην δική σου?εννοώ στους 50 πόντους να κάνω κάτι σαν χειλακι για να ακουμπάνε οι γλάστρες πάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνεις σκαλάκια αν θέλεις αλλά να μην είναι αιχμηρα και να μην έχουν γωνίες και τραυματιστούν τα ψάρια
![]() ![]() ![]() Φυτά υπάρχουν που μπαίνουν μεχρι 30 εκ σε βάθος και νούφαρα που μπορούν να μπούνε απο 40 - 60 μεχρι 1,50 μέτρο βάθος (τα νανο Νούφαρα δεν τα αναφέρω καθόλου ) και αυτό σου το λέω για να έχεις στο νου σου ότι αν θέλεις φυτά πρέπει να έχεις ένα επίπεδο μέχρι 30 εκ και ένα στα 60 εκ. Στον βυθό μην βάζεις τίποτα . Τι βάθος σκέφτεσαι να έχεις ???? Υ.Γ. Μην την κάνεις σαν την δικιά μου εεεε ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μπετό κανονικό λέω να κάνω..θα κάνω 3 επίπεδα λοιπόν..το βάθος τώρα αν δεν αντιμετωπισω κάποιο πρόβλημα θα το προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ..έχεις να μου προτείνεις κάποιο βάθος που είναι ιδανικο για τα ψάρια αυτά? Αρχικα έλεγα για 85 εκ αλλά τώρα σκέφτομαι κάτι κοντά στο μετρό λίγο παραπάνω δηλαδή. Είναι καλά τι πιστεύεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έγω Μιχάλη 1,80 έχω βάθος , μόνο για το βάθος της λίμνης μου δεν μετανιώνω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχω βράχωδες εδαφος εδω δυστυχώς αλλά πιστεύω θα τα καταφερω να κατέβω..το 1.80 μου φαίνεται πολύ να σου πω την αλήθεια..από την άποψη ότι αν έχεις ένα παιδί για παράδειγμα θα πρέπει να μην το αφήνω να κατέβει στο κήπο μόνο του..θέλει προσοχή θα έλεγα..κάτι ακόμα που μου ήρθε τώρα..χρειάζεται κάποια άδεια? Γτ εδώ που ζούμε είναι ικανοί να μας πούνέ ότι έχουμε και πισίνα! !
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια αρχάριος | MichalisDagk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-10-14 22:54 |
Μονομάχος ζητάει τη βοήθεια σας | Αιμιλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-03-13 11:59 |
βοήθεια, αρχάριος. | thalia25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-01-09 10:30 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |