|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Του βγαζει ηδη 4 αμμωνια. Για στρωσιμο με τροφη ειναι και πολυ. Μη ξεχνας οτι η τροφη μενει στο νερο και αποοσυτιθεται συνεχεια. Δεν ειναι σαν την υγρη αμμωνια. Την αλλαζει λοιπον με φρεσκια, οποτε κοντευει να διαλυθει, ή βγαλει μυκητα μουχλα κλπ. Απο τις ηδη υπαρχουσες μετρησεις φαινεται οτι παει τρενο. Απλα να κανει οτι εκανε μεχρι τωρα, μεχρι να μηδενισουν η αμμωνια και τα νιτρωδη.
|
||||
|
||||
![]()
Νερο να αλλαξω;Δεν ειναι οτι δεν εμπιστευομαι οποιον με καλη θεληση μου απαντα.απλα δεν ξερω και θελω να ακουω περισσοτερες αποψεις για να ειμαι σιγουρος οτι παω σωστα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μία αλλαγή 30% δεν θα κάνει κακό, το αντίθετο, καλό θα κάνει, αλλά να υπάρχει πηγή αμμωνίας, τροφή δηλαδή
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα το high range ph της api και απ οτι βλεπω της βρυσης μου ειναι 7.4 ενδεχομενως και μικροτερο μιας και δεν μετραει το συγκεκριμενο τεστ πιο χαμηλα.του ενυδρειου εχει 8.1)αλλαγη νερου να κανω με αυτες τις διαφορες ph?2)γιατι τοση διαφορα;λογικα θα επρεπε να εχει πεσει κι ολας λιγο μετα απο δυο εβδομαδες ή οχι;;
------------------------- Καποια γνωμη παιδια;οχι,τιποτα αλλο,πρεπει να ζεστανω και το νερο! ![]() ------------------------- Λαθος παιδια.ζητησα γνωμη απο δευτερο ζευγαρι ματια.του ενυδρειου ειναι 7,4 και της βρυσης λιγο πιο ανοιχτο.αλλα οπως ειπα μετραει απο 7,4 και πανω αυτο το τεστ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XrhstosT : 07-04-16 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη, τσαμπα τεστ.
Απο τη στιγμη που ηδη με την ποσοτητα τροφης που βαζει, εχει 4 αμμωνια, δεν χρειαζεται αυξηση ποσοτητας τροφης. Ανανεωση της μονο οταν χρειαζεται. Το 4 δειχνει οτι εχουμε μεγαλη παραγωγη ρυπων με αυτην την ποσοτητα.
|
||||
|
||||
![]()
εγΒρε Σπύρο εμείς το ξέρουμε, αλλά στα παιδιά που στρώνουν τώρα για πρώτη φορά τους συστήνω να κάνουν μετρήσεις για να καταλάβουν τον ρυθμό ανάπτυξης της βιολογίας.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου ημερα 12η | XrhstosT | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 03-04-16 15:56 |
στρωσιμο με τροφη | karidas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-12-15 13:59 |
Στρωσιμο με τροφη | alex_s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-05-10 08:40 |
στρωσιμο με τροφη | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 10-06-09 12:00 |