|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
Πες μου τώρα πως δεν το ήξερες το συγκεκριμένο είδος!!! ![]() Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ Αρτεμισία!!! Θα τα μεγαλώσω... ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Οταν αρχίσουν να αποκτάνε σημαντικό όγκο, θα μετακομίσουν ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Και το καλοκαίρι θέλουν προσοχή, για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 05-04-16 στις 21:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλά Σάκη είναι πολύ όμορφα
με το καλό να τα παίρνεις αγκαλιά βρε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι γαϊδουρια ειναι αυτα ρε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νο comments
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι σαλιγκάρια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαρεις Σακη!
|
||||
|
||||
![]()
Faunarium πρωτη φορα το διαβαζω...
![]() Τι τερατα ρε συ ειναι αυτα? Εγω λεω να καλιεργησεις εξω , να κανεις μια περιφαξη και να τα αφησεις να βοσκουν. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσοχη με την πολυ ζεστη και φροντισε η διατροφη τους να εχει ασβεστιο τα λαχανικα και θα χρειαστεις και συμπλυροματα οπως κοκκαλο σουπιας τριμενο αυγο και λοιπα! Ειναι τελεια ζωακια ειχα και εγω αλλα εκανα χαζομαρα με την ζεστη...να σου ζησουν και να τα χαιρεσε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ! ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Κρίμα που τα έχασες. Μόλις γεννήσουν, θα σου στείλω ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Για βόλτα... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 06-04-16 στις 08:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι πρώτοι κάτοικοι ... | GN_AZ | Σαλιγκάρια | 60 | 30-11-16 15:51 |
Anatome helena οι νέοι κάτοικοι | alkis13 | Σαλιγκάρια | 5 | 01-03-10 21:02 |
Νέοι κάτοικοι ενυδρείου; | Vasilizzz | Γλυκό νερό - Γενικά | 38 | 15-09-07 00:06 |
Tridanca Giant Clam | Discos | Μαλάκια (Όστρακα, clams κλπ) | 0 | 21-10-04 11:48 |