|
|
||||
|
||||
![]()
Με συμβουλεψε και ενα συμπαθεστατο μελος απο εδω μεσα,να κανω μια φορα μια αλλαγουλα της ταξης 25%.κυριως για τα ιχνοστοιχεια που χρειαζονται τα φυτα.μιας και περα απο την πρωτη εβδομαδα σταματησα να ριχνω υγρο λιπασμα για τα φυτα.παραλληλα σημερα εχω μια εντονη θολουρα στο νερο...βακτηρια μαλλον,ε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, καμια αλλαγούλα που και που καλό θα κάνει, αλλά όχι συνέχεια
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε λεω να την κανω αυριο μιας και που θεωρητικα εχω φτασει στα μισα του στρωσιματος.η επομενη θα ειναι μεγαλη μετα το στρωσιμο.ευχαριστω παρα πολυ,ηρεμησα...αγχωθηκα πολυ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πρεπει να εχεις ζωντανα κατα το στρωσιμο.
Εφοσων εγινε αυτο το λαθος (οταν στρωνω ενυδρειο με τροφη, δεν βαζω φυτα για να μην εχω προβλημα με τυχον λαθρεπιβατες), θελει αμεσα αλλαγη νερου και μετρησεις, καλο ειναι να πανε σε ενα στρωμενο ενυδρειο τα σαλιγκαρια μεχρι να ειναι ετοιμο το δικο σου |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως για τα φυτα απ οτι εχω καταλαβει υπαρχει μια συγχιση και αν κανω λαθος διορθωσε με.υπαρχει η μερια που υποστηριζει οτι πρεπει να μπουν απο την αρχη και η μερια του να μπουν μετα.και φυσικα την καθοριστικη επιροη επαιξε ο ανθρωπος που αγορασα τα φυτα.γιατι τον ρωτησα και μαλιστα μου τονισε μονο κερατοφυλλο να μην βαλω.οπως δεν γνωριζα ποτε οτι θα εχω και λαθρεπιβατες μαζι με τα φυτα.το θεμα ειναι οτι φτανουμε σε αυτο το σημειο.δυστυχως,δεν εχω κανεναν να του δωσω τα σαλιγκαρια!παραλληλα σημερα βλεπω μια θολουρα και σκεφτομαι μηπως ειναι βακτηρια.τα NO2 απο χθες που ηταν λιγοτερο απο 0,5 εφτασαν στο 1.αν αλλαξω εστω και ενα ποσοστο νερου μηπως τη συγκεκριμενη στιγμη χασω μεγαλο κομματι βακτηριων;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν βαζεις μπολι να μην βασανιζονται ουτε τα σαλιγκαρια , ουτε κι εσυ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Για δυο λογους.ο πρωτος ειναι οτι στον κυκλο μου ειμαι ο πρωτος που ασχολειται με κατι τετοιο και δευτερον ηθελα να το ζησω απο την αρχη ολο αυτο,να γεμισω αποριες να κατανοησω οσα περισσοτερα γινεται...δυστυχως τα σαλιγκαρια εμφανιστηκαν χωρις να γνωριζω οτι θα συμβει...αν τα βαλω προσωρινα καπου αλλου;κατι; καπως;τι να πω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα demasoni θέλουν οξυγόνο? | orbion | Malawi | 3 | 21-05-12 00:05 |
θέση για οξυγόνο | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 1 | 23-12-09 22:07 |
οξυγόνο | trelele | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-01-09 06:53 |
οξυγόνο και άλγη | sorips85 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 13-07-08 09:20 |
Οξυγόνο-φίλτρο-αεραντλία | alexandros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 17-02-06 20:01 |