|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον τα 12 apple τα έχω σε 240 λιτρα ενυδρείο με χρυσοψαρα.... θερμοκρασία τώρα έχει 20. για να δούμε όταν ανέβει θα κάνουν τίποτα???
Τα ramshorn τα έχω σε ένα ταπερ ικεα απλά τάισα γαρίδα και δεν την ακουμπήσαν. Θέλω να δω σήμερα αν φάγανε το μαρούλι.... αυτά πάλι δε σταματάνε να γεννάνε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για δυο με τρεις ημερες,μετα τα ξεσκιζουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ---------------------------- Βασικά έχω παρατηρήσει πως προτιμούν φυτά σε αποσύνθεση και όχι φρέσκα, ίσως για αυτό τα τρώνε μετα από 2-3 ημέρες
|
||||
|
||||
![]()
Σε μενα παντως ,ΟΤΙ και να ριξω, σε 5 λεπτα ειναι πανω του .. οχι τωρα ,οσα χρονια τα εχω..
|
|
|||
|
|||
![]()
γεννάν έξω από το νερό ...
σε εμένα κάτω από την κόντρα... |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη και εγω αυτο πιστευω.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα
Έχω κ εγώ 1 apple snail σε ενυδρειο με χρυσόψαρα.Τον τελευταίο καιρό όμως έχει εμφανιστεί δειλά δειλά άλγη καφέ. Δε βλέπω το σαλιγκαράκι να την προτιμάει ιδιαίτερα. Μήπως να έβαζα σαλιγκάρι ramsphorn μαζί; Θα είχα αποτέλεσμα;
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολα θα φάει άλγη το apple snail...
Τα ramshorns την τσακίζουν, αλλά τα τσακίζουν και τα χρυσόψαρα.. αν είναι μεγάλα τα χρυσόψαρα δλδ, δεν θα αργήσουν να τα ξεπαστρέψουν |
|
|||
|
|||
![]()
Σνιφ! Θα μπορουσα να δοκιμάσω; Τα χρυσόψαρα δεν είναι μεγάλα.
Αλλιώς τι άλλη επιλογή έχω ; Το apple το πηρα για την άλγη υποτίθεται.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ramshorn | karidas | Σαλιγκάρια | 5 | 05-01-16 22:38 |
Ramshorn, Apple ή Mts? -Δημοψήφισμα | sof_v | Σαλιγκάρια | 6 | 05-11-13 19:03 |
cherry με amano; ramshorn snails με apple snails; | janickrules | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 2 | 27-04-12 20:19 |