|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την υποδοχή!
Τι να πω για τις άλγες δεν ξέρω. Τα έβαλα όλα μαζί, υπόστρωμα φυτά ζουμιά και από την δεύτερη μέρα είδα σημάδια, τα οποία μάλιστα έγιναν πιο έντονα τη δεύτερη. Ίσως δεν είχα ρυθμίσει καλά την έξοδο του φίλτρου (μικρό εσωτερικό που ήταν στο κουτί του ενυδρείου) και δεν είχα την απαραίτητη ροή. Έκανα και τη μ@λ@κι@ και έριξα flourish οπότε μάλλον αυτό τα τίναξε στον αέρα. Να ξεκινήσω με καμιά αλλαγή νερού; Παράλληλα να ρίχνω λίγη τροφή κάθε μέρα;;; Με τα led ti παίζει; Να μειώσω τις ώρες φωτισμού; https://www.photobox.co.uk/my/photo?...24#21139240691
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα την πρωτοβουλία και έκανα μια γενναία αλλαγή νερού.
Πλέον υπάρχει ένα πράγμα σαν άσπρο μαλλί γύρω από το διακοσμητικό ξύλο που έχω (πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί) κι η κλασική θολούρα από την άλγη που πιάνει σε κάποια σημεία του τζαμιού. Ελπίζω σαλιγκάρια γαρίδες να κάνουν τη δουλειά τους όταν έρθει η ώρα. Καμία γνώμη;
|
||||
|
||||
![]()
Μη σε ανησυχεί, μύκητας είναι που θα φύγει όπως ήρθε. Στην αρχή όλα σχεδόν τα ξύλα το βγάζουν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σίγουρα δεν πρέπει να κάνω τπτ; flourish τώρα στο στρώσιμο να μην ρίχνω; μόνο λίγη τροφή κάθε μέρα;
|
||||
|
||||
![]()
Στο στρώσιμο μη ρίχνεις λιπάσματα, δεν χρειάζεται.
Για το μύκητα μη κάνεις τίποτα, θα φύγει μόνος του, μην ανησυχείς
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι πως ο μύκητας αρχίζει να υποχωρεί. Σχεδόν διαλύεται; Να προσπαθήσω να τον αφαιρέσω με το χέρι ή όσο περνάει ο καιρός με τις αλλαγές νερού θα εκλείψει;
|
||||
|
||||
![]()
Θα φύγει μόνο του αλλά αν σ' ενοχλεί αφαίρεσε όσο μπορείς
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτά εύκολα | andris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-03-13 15:46 |
ποιες γαρίδες αναπαράγονται εύκολα; | xristosss | Γαρίδες | 6 | 15-07-11 22:31 |
εύκολα φυτά και δύσκολα φυτά | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-04-11 08:55 |