|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστώ Στέλιο για τις συμβουλές αλλά δεν σε πιστεύω....περιμένω τον fan ![]() Καλό μήνα παιδιά σε όλους! και μακάρι να ακούμε λιγότερα ψέματα αυτή τη χρονιά (κλείστε την tv και ασχοληθείτε με το ενυδρείο σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πες το ψέματα!!! Αυτο πρέπει να κανουμε ακριβώς να κλείσουμε την tv.... στεναχωρουν τα ψαρια μου τα νεα.....
|
||||
|
||||
![]()
Πηγα να παθω ενα ψιλοεγκεφαλικο, αλλα συνηλθα σχετικα γρηγορα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε να κοιταξεις οι δίσκοι να είναι στρογγυλοι... και με χρώμα malboro... οι άλλοι είναι άγριοι και δεν κάνουν σε νερό με pH βρύσης
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οπότε άκουσε εμένα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μην τα λέμε όλα δημοσίος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω τιτλο και λεω...παει το' χασε, ξεκουτιανε!!!
![]() ![]() ![]() Καλο μηνα παιδια!
|
||||
|
||||
![]()
χαχχα δεν τα τρωμε αυτα , παραειναι χοντρο!!Καλο μηνα!
|
||||
|
||||
![]()
Καλο μηνα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα... τέλειο.
Οι μόνοι δίσκοι που σε βλέπω να βάζεις, είναι σε κανένα παλιό πικ-απ. Καλό μήνα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλο μηνα.ο Κλεοβουλος θα τετραγωνισει τον δισκο.... ακου τι θα βγει αν ζευγαρωσει ριγε με πουα χαχαχαχαχα εκλαψα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() καλό μήνα !! Πολύ καλό πάντως !!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ωρέ... βάλθηκες να με ξεκάνεις; ![]() Με το που το διάβασα... κόντεψα να πέσω από την καρέκλα!!!!! ![]() Φαντάζομαι ότι ξέρεις τι λένε για τον γέρο... και εν προκειμένω... ΔΕΝ μιλάω για το χ#$!%@. ![]() ¶ντε... ΚΑΛΟ μήνα.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικόλα Καλό μήνα και πολύχρωμο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε και σκεφτομουν τι δωρο να σου κανω τωρα που θα ερθω επανω. Θα σου φερω τα πρωτα σου δισκακια!! Να εχεις μεχρι αρχες Μαιου ετοιμο το 400αρι που χρειαζονται. Εκτροφης θα είναι γεννα συγχομπιστα.
|
||||
|
||||
![]()
Πανούλη άσε τα χαζά
![]() ![]() (τα πρώτα μου δισκάκια τα είχα όταν ήμουν 17.....τώρα προτιμώ cd ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια μου τα μεγαλωνεις??
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ick σε Δίσκους! - SOS | Apostolis | Δίσκοι | 35 | 11-11-14 21:16 |
Ήρθε επιτέλους ο καιρός..... | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-01-09 17:34 |
Καιρός είναι να παρουσιάσω και το δικό μου! | andreasp | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-06 20:02 |