|
|
|||
|
|||
![]()
Τι έγινε μας άφησε χρόνους ;
Μερικά ψάρια που πιάνονται από την φύση είναι με ημερομηνία λήξεως . Αυτό εξαρτάτε από τον τρόπο που τα πιάνουν και από το ότιδεν μμπορούν να προσαρμοστουν. Ριχνουν διάφορες ουσίες για να τα πιάνουν πιο εύκολα. Προσωπική μου άποψη τα τανκ σε ενυδρείο πάνω από 350 λίτρα και μήκος πάνω από 1,2μετρα. |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα το yellow tanγκ , είναι από τα πρώτα μου ψάρια και μετράει πλέον 14 μήνες έχοντας υποστεί όλες τις μαμακίες μου...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρακι ηταν de jong οποτε ελπιζω οτι ειχε υποστη καλη μεταχειρηση απο κει και περα ... τι να πω μαλλων στρεσαριστηκε αλλα και παλι τις τελεφτεες μερες εδηχνε καλα ξαφνικα επεσε και την επομενη μας αφησε χρονους
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
De jong ομως ,πληρωνεις αρκετα-πολλα παραπανω για να μην ειναι λαχειο.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η διάφορα στην ποιότητα από τα πιασμένα από την φύση φαίνεται άπω το σχήμα των ψαριών ! Γενικά εγώ παρατήρησα πιο ζωηρά και πιο εξοικειωμενα μέσα στο ενυδρείο. Φυσικα μεγαλος παραγοντας ειναι και το ενυδρειο μας! |
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα λεων!τι νεα τρελε μου?
πως παει η ρεεφαρα σου! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |