|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προδότη
![]() Ωραίο το έκανες! κι αυτά τα χρυσοψ...ε...σεβέρουμ πολύ όμορφα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Κι εκείνος εκεί θα μπει αλλά ελπίζω με τις 6 ριζες να πέσουν έστω και ελάχιστα οι σκληρότητες. Βέβαια η τύρφη δεν χει φύγει τελείως από το μυαλό μου. Ίσως τη δοκιμάσω. Η θερμοκρασία σταδιακά θα ανέβει λιγάκι. Λέω για 26,5 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 29-03-16 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχως δεν μου παει να εκφερω γνωμη για το ενυδρειο (στησιμο) απο τη στιγμη που το νερο (κατα την αποψη μου) δεν ειναι καταλληλο για τα ψαρια.
|
|||
|
|||
![]()
Δε πειράζει. Είμαι ήδη στη διαδικασία μελέτης γύρω από την τύρφη και τη χρήση της και μάλλον θα την ξεκινήσω. Παρακολούθησε ωστόσο αν θέλεις το θέμα μου και όταν φτιάξω το νερό, πες μου τη γνώμη σου για το ενυδρείο γιατί με ενδιαφέρει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα ψαράκια και πολύ ωραίο το στήσιμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη όμορφο το εφτιαξες, και τα ψαράκια κουκλιά, να τα χαίρεσαι βρε
![]() Τώρα για τις παράμετρες του νερού, δυστυχώς τα έχει αυτά η Νότιος Αμερική . Αν ασχοληθείς με τύρφη και βαρέλι προετοιμασίας γίνεται ρουτίνα η διαδικασία, το κάνεις μηχανικά. Και προσωπικά με τη τύρφη κηπουρικής έχω βρει την υγειά μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά (Σπύρο και Τάκη)... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιον που διαβάζει για τις παραμέτρους του νερού για τα ψάρια που θέλει να βάλει και στήνει ενυδρείο με μη συμβατικούς παραμέτρους νερού.
![]() ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |