|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καλοκαιρι θα βαλω στα ψαρακια μου ομπρελιτσες,θα τα πασαλιβω ενα ενα με αντηλιακο και θα τους σερβιρω μοχιτο με σπιρουλινα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμα εχεις ξεφυγει εντελως
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Καλύτερη οργανωση στο τι χρειάζεσαι, αλλιώς θα αγοράζεις συνεχώς και θα γεμίζεις την αποθήκη, με πλέον άχρηστα πράγματα 2. Να αρχίσεις να ασχολείσαι με ιδιοκατασκευές (έστω και στο ελάχιστο) |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ηξερα και δεν ρωτησα.Εμεις οι φυτεμενοι φροντιζουμε 2 ειδη.Φυτα και ψαρια.Τα φυτα ειναι το μεγαλο εξοδο οταν το ενυδρειο ειναι σαλονατο και θες να τα εχεις καθαρα και υγιη και λιγοτερο τα ψαρια.Αν ξεκινουσα τωρα με αυτη την μικρη εμπειρια που εχω θα πηγαινα απ'ευθειας σε ενυδρειο ανω 300 λιτρων και θα εβαζα αφρικη,αμερικη,χρυσοψαρα.Απλα πραγματα,τα πληρωνεις στην αρχη και θα στοιχισει φτηνοτερα απο ενα 100λιτρα φυτεμενο
με αλλαγη φωτισμου,συστημα Co2,φυτα,λιπασματα |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλη συζήτηση και θα το ξεσκίσουμε το θέμα σου!
Απλά θα αναφέρω το "εμείς οι θαλασσινοί..." (τη συνέχεια τη συμπληρώνεις μόνος σου ![]() Γενικά θέλει οργάνωση το χόμπι. Ολοι μας τα θελουμε ολα 10.000 λιτρα ενυδρειο και να βαζουμε μεσα, οτι μας αρέσει Ευτυχως δεν γίνεται να το έχουμε Προσωπικά θεωρώ, πως μπορείς να κάνεις φυτεμένο με ελάχιστα έξοδα, αρκεί να πας σε ευκολα φυτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμά είναι θέμα οργάνωσης και μόνο , τίποτα άλλο. Και σωστά λέει ο Σάκης, όταν δεν έχεις σκοπό να μπεις στα βαθιά, ειδικά με τα φυτά, μένεις στα εύκολα ή στα λίγο δύσκολα και προχωράς με μελετημένες κινήσεις και απλές διαδικασίες.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και υπομονή
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορεις να μεινεις με τα ευκολα,θα δεις κατι που σου αρεσει πολυ και θα το βαλεις.Δεν ειναι οπως το ψαρι που λες δεν χωραει ή δεν κανει ή δεν ταιριαζει.Πριν μια βδομαδα εδωσα 40 ¤ για καποια φυτα ιδιαιτερα και ποσα εχω πεταξει που χαλασανε στην αρχη.100¤ τα φυτα + 120 co2 + 100 φωτισμος(αλλαγη) +80 τα λιπασματα = 400¤ για τα φυτα μονο.Με αυτα παιρνεις ενυδρειο μεγαλο με βαση, δεν σου εβαλα το φιλτρο,κοντρολερ,ανεμιστηρες,αναπληρωση,τεστ.....γ ιατι αυτα χρειαζονται για ολα τα ενυδρεια.400¤ φυτα.Με την παροδο του χρονου ξαναπαιρνεις λιπασματα.
Για τους θαλασσινους δεν ξερω εχω ακουσει ομως...... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ολα τα φυτα απο το κακο στο χειροτερο | irongud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-06-11 22:24 |
ηλιος vs φωτιστικα | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-09 14:52 |
Βοηθεια. (Ηλιος στο ενυδρειο) | nondas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-08-08 21:58 |