|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ramshorn εχω τα δικα σου και αλλα τοσα, θα κοιταξω για ανεμιστηρακι στο 30λιτρο
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστω! 110 λιτρα ειναι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 28-03-16 στις 21:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω πως ο ήλιος κάνει καλό και στα χρώματα των ψαριών
Τουλάχιστον το δικό μου μάτι, αυτό λέει Αναφέρομαι σε χρυσόψαρα - δεν έχω άποψη για άλλα ψάρια σε ενυδρείο που το βλέπει απευθείας ο ήλιος Καλημέρα... |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ότι και να λέμε ο Ήλιος είναι ζωοδότης, τα πάντα λειτουργούν καλύτερα γιατί έτσι έχουν μάθει, το μόνο πρόβλημα είναι η αύξηση θερμοκρασίας και αυτό λόγο του μικρού όγκου νερού που είναι ευμετάβλητος, σε όλα τα υπόλοιπα μόνο καλό θα κάνει. Τώρα αν μας ενοχλούν οι άλγες είναι άλλο θέμα, κομμάτι της φύσης είναι και αυτές. Γενικότερα όμως , τα ενυδρεία μας είναι ουτοπία στη φύση. Τα πάντα στη φύση εξαρτώνται από το Ηλιακό φως, και όχι από led ή λάμπες φθορίου, για αυτό μόνο καλό θα κάνει, το αισθητικό δεν θα αρέσει σε εμάς
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρκει να βρουμε τη χρυση τομη και μια ισορροπια.
|
||||
|
||||
![]()
Το καλοκαιρι θα βαλω στα ψαρακια μου ομπρελιτσες,θα τα πασαλιβω ενα ενα με αντηλιακο και θα τους σερβιρω μοχιτο με σπιρουλινα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμα εχεις ξεφυγει εντελως
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ολα τα φυτα απο το κακο στο χειροτερο | irongud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-06-11 22:24 |
ηλιος vs φωτιστικα | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-07-09 14:52 |
Βοηθεια. (Ηλιος στο ενυδρειο) | nondas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-08-08 21:58 |