|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο ενυδρείο δεν έχω ακόμη ζωντανά φυτά και γι αυτό έβαλα και αλάτι. Τα ψάρια πάνε πολύ καλά με τη θεραπεία και ελπίζω να την πρόλαβα πριν εξαπλωθεί και στα υπόλοιπα. Έχω σταθερή θερμοκρασία 30 αλλά ο θερμοστάτης δουλεύει ορθοπεταλιά για να κρατήσει τη θερμοκρασία. Μάλλον χρειαζόταν θερμοστάτης 75W για να είναι πιο χαλαρός. Με σκούπα βυθού έχω καθαρίσει 2 φορές κατά τη θεραπεία το χαλίκι για αβγά. Το τελευταίο σημάδι το είδα Πέμπτη, οπότε την επόμενη Τετάρτη (7 μέρες) λέω να αρχίσω να κατεβάζω θερμοκρασια και να μειώνω το αλάτι. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν επιβιώσουν μωρά από τη μελλοντική γέννα, που θα βάζω τη σκούπα βυθού για να κάνω τις αλλαγές και να διώχνω το αλάτι. Ελπίζω να μην τα ρουφάει μέσα... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκάπυ και αλάτι. | ermis | Ζωοτόκα | 6 | 12-03-09 18:36 |
Πως "αφαιρούμε" το αλάτι μετά από θεραπεία; | aquaman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 30-12-08 22:18 |
Θεραπεία με αλάτι | klime | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 16-01-07 14:48 |
Θεραπεία Ick με αλάτι | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 19-03-05 19:27 |