|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως είναι η πιο σπαστική διαδικασία, για αυτό τώρα κάνω χτένια, γίνονται πιο γρήγορα αλλά έχω δει και καλύτερη ροή
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα χτενια φανταζομαι μετον τροχο τα κανεις ε?? πες μου κατι ακομη, τις πιο μεγαλες τρυπες 25,30,40mm τις κανεις με ποτηροτρυπανο?? κι αν ναι, με το κλασικο για μεταλα η καποιο αλλο?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χτένια κάνω και με το τροχό αλλά και με δισκοπρίονο. Και με τους 2 τρόπους τυλίγω με χαρτοταινία το πλεξιγκλάς για να μη σπάει. Με το τροχό μένουν κολλημένα γρέζια επειδή λιώνει το πλεξιγκλάς και θέλουν βγάλσιμο με προσοχή , ενώ με το δισκοπρίονο γίνεται γρήγορα αλλά κάνει άσχημο κόψιμο
δες ετσι κάνω τα κοψίματα ![]() και ετσι φαίνονται ![]() τρύπες κάνω με ποτηροτρύπανα σίδερου που έχω από τα lidl σαν και αυτά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ για τα ποτηροτρυπανα μια χαρα. εχω τετοια... !!!
για τα κοψιματα λογο οτι ειμαι λιγο περιεργος θελω να ειναι ομορφα... και δεν δειχνουν ομορφα με τον δισκο η' τον τροχο... οποτε συνεχιζω με το τρυπανι κι ας μου τρωει χρονο... που ξερεις μπορει να μας δει καμια εταιρια, να μην ειμαστε ωραιοι?? χχαχαχαχαχ ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reactor CO2 | Κυριακος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 15-03-16 11:44 |
diy co2 reactor | detro2 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 15-04-14 11:47 |
CO2 Reactor | aggelospap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 20-04-10 13:01 |
Reactor και ροη... | vasilakis | Εξοπλισμός παροχής ιχνοστοιχείων | 4 | 26-11-07 23:55 |
CO2 reactor | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-05-03 16:12 |