|
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο τα βλεπεις να τρωνε;
Infusoria δοκιμασες; Απο τα λιγα που εψαξα , αναφερει οτι θελουν θαλασσινο νερο το πρωτο διαστημα της ζωης τους.. Δεν ξερω μηπως θα πρεπει να δοκιμασεις κατι τετοιο.. Και φυσικα με θαλασσινο αλατι , οχι τυροκομικο κλπ και ενα ρεφακτομετρο για να κανεις την δουλεια σου.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Αλάτι βάζω της api η μετάβαση είναι ένα θέμα απλά να αποκλείσω σιγά σιγά άλλα θέματα να επικεντρωθώ μετά εκεί αν χρειαστεί |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειχα γραψει για τα καταραμενα, δεν θυμαμαι
![]() Αν αποκλισεις την τροφη , θα ελεγα πως θελει ψαξιμο στο νερο , διαβαζα και για αναπαραγωγη nerite καποια αρθρα (που με ενδιαφερει να προσπαθησω καποια στιγμη) και ειδα πως πολλοι αναφερουν οτι το αλατι που χρησιμοποιουν ειναι αυτο των θαλασσινων .. Δεν εψαξα διαφορες απ το αλλο κλπ , αλλα ανεφεραν ελαχιστα ποσοστα επιβιωσης με αλλα αλατια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 25-03-16 στις 22:23 |
|
||||
|
||||
![]()
Δε σου λέω
![]() ![]() Γιάννη μια χαρά το δοκιμάζω και αυτό δε χάνουμε και τίποτα έτσι και αλλιώς θέλω να πάω να πάρω και μια τροφή για κοράλλια να δοκιμάσω. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Ναι , αν σιγουρεψεις οτι τρωνε, δοκιμασε κι αυτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"The larvae initially have no alimentary tract or rayed fins initially and are even unable to accept infusoria-type foods." οπότε μάλλον ούτε ζωοπλαγκτό μπορούν να φάνε... Νομίζω το τελευταίο που απομένει να δοκιμάσεις είναι green water (φυτοπλαγκτό) που είναι μικρότερο σε μέγεθος - αν όντως το πρόβλημα είναι η τροφή... Καλή συνέχεια πάντως, ενδιαφέρον εγχείρημα! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Γιάννη, ναι είναι η επόμενη επιλογή το είχα διαβάσει αλλά θεωρούσα ότι μπορούσαν να φάνε "λιγότερο" σύνθετους ζωικούς οργανισμούς αλλά για να το λες κάτι ξέρεις σίγουρα παραπάνω, οπότε είμαστε για φυτοπλαγκτόν
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινά χαρούμενα και δυσάρεστα νέα.
Πάμε πρώτα στα χαρούμενα ο αρσενικός είχε διπλαρώσει και τις δύο θηλυκές και ζευγάρωνε από τις 13:00 μέχρι τις 16:30 ήρωας μιλάμε ![]() Στα δυσάρεστα τώρα τις θηλυκές τις τσάκισε πρώτη φορά στα δαγκώματα ειδικά στη μία τις έχει βγάλει λέπια και έχει σκίσει μέχρι και σάρκα να βάλω προληπτικά melafix ή να περιμένω να δω πως θα πάει, προς το παρόν από συμπεριφορά είναι μια χαρά για ρίξτε καμιά ιδέα. |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε melafix Χρηστο.
Αντε να δουμε τι θα γινει και με τα αυγα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Done Γιαννη καλυτερα να είμαστε σίγουροι,να δουμε...γιατι έχω ήδη μέσα ένα γόνο και δε παίζει να τον βάλω στο κυρίως ενυδρείο μπέρδεμα....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια αναπαραγωγης του μονομαχου μου | sakis kk | Bettas | 22 | 02-05-11 09:34 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
Προσπαθεια αναπαραγωγης | gogos | Δίσκοι | 23 | 15-09-08 20:45 |