|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο και καλογέμιστο
![]() Οτι απορία έχεις εδω είμαστε
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο έφτασε!!!!!!!!
![]() Οι διαστάσεις του εξωτερικές είναι : 1,2μ * 0,45μ (πλάτος) * 0,55μ (ύψος) . Το φίλτρο είναι fluval340 , μεταχειρισμένο . Φωτογραφίες απο το φίλτρο και το ενυδρείο θα βάλω αργότερα . Τα σχόλια σας παρακαλώ για το φίλτρο!!! Τα τζάμια έχουν πάχος 1 cm και τα καπάκια του είναι μαύρο χρώμα . ------------------------- Fluval304 !!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 28-03-16 στις 11:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο έχει καλές διαστάσεις για 3-4 COMMON/COMET ή 7-8 funcy, το φίλτρο όμως από τα χαρακτηριστικά που διάβασα θα έλεγα πως από οριακό έως μικρό έως οριακό για ενυδρείο αυτών των διαστάσεων με χρυσόψαρα, ίσως να χρειαστείς και 2ο φίλτρο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα χρυσόψαρα είναι 3 ! ------------------------- Έχω συγκεντρώσει κάποιες απο τις άμεσες ανάγκες αγορών : 1 Βαρέλι τροφίμων για τις αλλαγές του νερού Αλφαδολάστιχο κατάλληλου μήκους ( για να φτάνει απο το πατάρι ) 1 Θερμόμετρο Χαλίκι Υλικά για το φίλτρο Πλαστικό χρώμα(μαύρο) για να βάψω τις δύο πλευρές του ενυδρείου που "βλέπουν" τοίχο . Τέστ νερού να πάρω ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 28-03-16 στις 12:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο αν διαβασα σωστα , ειναι 1000 λ /ω και 6,6 λιτρα καδο..
αν και δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδανικο για τοσα λιτρα και με χρυσοψαρα, θα ελεγα οτι κανει και ειναι οριακα αρκετο. Δεν νομιζω να εχεις προβληματα Θα ελεγα να μην βαψεις τις πλευρες, αν θελεις βαλε μαυρο χαρτονι. τεστ νερου οπωσδηποτε για αμμωνια,νιτρωδη,νιτρικα , (υγρα μονο) και ανεμιστηρακια με κοντρολερ. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα κι από μένα
Κάτι διάβασα για πατάρι Θα γεμίζεις και θα αδειάζεις νερό προς και από το πατάρι? Έχεις σκεφτεί το πως? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η θέση του ενυδρείου ήταν το πρώτο θέμα και οι αλλαγές νερού το δεύτερο . Ο χώρος είναι επαγγελματικός και δεν έχω πολλά περιθώρια . Απο την στιγμή που γεμίσει το ενυδρείο , για τις αλλαγές έχω σκεφτεί το εξής : Στο πατάρι , την προηγούμενη μέρα ή κάποιες ώρες πριν θα γεμίζω ένα βαρέλι τροφίμων με το νερό της αλλαγής . Στο πάτο του βαρελιού θα υπάρχει βρυσάκι . Έτσι εκμεταλλευόμενος τον νόμο της βαρύτητας όταν ανοίγω την κάνουλα , το έτοιμο-φρέσκο νεράκι θα ρέει στο ενυδρείο . Για να βγάλω το αναλογούν-βρώμικο νερό , θα χρησιμοποιήσω σκούπα βυθού με αλφαδολάστιχο , την οποία ήδη έχω , και θα ποτίζω τα δέντρα του πεζοδρομίου . Συγκεκριμένα μία νερατζιά και ένα φοίνικα . Θα χρειαστώ όμως μεγαλύτερη διαδρομή αλφαδολάστιχο . Πιστεύω πως σε αυτόν τον τομέα είμαι εντάξει .. Χρειάζομαι βέβαια την γνώμη-συμβουλή σας για τα υλικά φίλτρανσης καθώς και το φωτισμό , ο οποίος λείπει . Σκέφτομαι να κινηθώ σε led ταινίες αδιάβροχες . Ψάρια δεν θα φιλοξενηθούν άλλα γιατί σκοπεύω να τα μεγαλώσω ως τα βαθιά τους γεράματα . Σκέφτομαι κανά λουλουδάκι βέβαια άμεσα πριν μπουν τα ψάρια , γιατί μου φαντάζει ο χώρος τεράστιος και μόνο με τα ψάρια θα είναι άχαρος . Τώρα για τι είδους φυτά , έχω ψιλοκαταλήξει διαβάζοντας GAB , αλλά οι δοκιμές θα με πείσουν ... Παιδιά θα γίνω κουραστικός να σας ευχαριστώ συνέχεια!!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|