|
|
|||
|
|||
![]()
Το mg να ξερεις οταν ξεκιναμε να το ριχνουμε , κανει κατι τρελα σκαμπανεβασματα! Το παρατηρησα στο ξεκινημα κα στα 2 ενυδρεια, και ακομη δεν βρηκα τοο λογο που συμβαινει. Κρατα σταθερη.μια δοσολογια, και στον μηνα θα σταματησει να ανεβοκαταιβενει η τιμη, τοτε προσαρμοζεις την δοσολογια στις καταναλωσεις σου
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ Νικο!!! ειναι λιγο ντροπαλος και κοιματε με τις κοτες (ο ατιμος μια ωρα πριν κλεισουν τα φωτα την εχει κανει για υπνο!!!) αλλα που θα παει θα ξεθαρεψει!!!
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζει ακόμη στους ρυθμούς του εξωτερικού γι'αυτό και κοιμάται νωρίς....
Μάθε του τι θα πει ελληνική διασκέδαση να δεις αποτελέσματα.... Να τον χαίρεσαι ....... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σαν να ξεψαρωσε λιγο!! σιγα σιγα κατι αρχιζει να γυνεται και ηρεμω !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε πολυ ωραια παει το ενυδρειο σου... πολλα μπραβο!!!! και που να μπει και το φωτιστικο!!!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο λεωνννννννννννννννννννννννν!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αααααχ αυτο το φωτιστικο!!! σκεψου εχω αναπτξη με 3 Τ5 δουλεμενες ηδει ενα χρονο!!! που να βαλω και το καινουριο!!!!! φερτε τα κλαδευτιρια!! σαν φυτεμενο στο γλυκο θα γινει χαχαχαχααχα!!! ------------------------- ολα τα χει η μαριορη ο φερετζες της λυπει!!! βγαλαμε και ικ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonardos : 27-03-16 στις 22:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |