|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα που και άλλος θα πάει ντύσιμο ενυδρείου με πλεξιγκλάς, αλλά χτιστού αυτή τη φορά
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι έτσι Τάκη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() παιδια αυτο που ειδα σε ενα βιντεο ειναι οτι βαζουν το λαινερ μετα σφηνωνουν το τζαμι και κοβουν το λαινερ απο εξω. ετσι ελεγε τουλαχιστον.ρωτησα για τζαμια μου ειπε ενα ποσο τιποτα για 10αρι τζαμι 20 ευρω θα ερθει να το δει μπορει να βαλω διπλο με πλαισιο αλουμινιου.εντο μεταξυ εκει που παω για καφε ειχε 2 χρυσοψαρα σε 60λιτρα τερατα!!!!20+εκετοστα για να στριψουν εστριβαν μαζι το 1 πεθανε κρεμασε η ουρα του και πεθανε και του λεω σημερα φιαχνω λιμνη θα το παρω αυτο γτ θα πεθανει και αυτο θα δουμε λεει και του λεω αν δεν το δωσεις δεν ξαναρχομαι τον επεισα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Γιάννη μου απλά πώς θα σου στεγανοποιήσουν σωστα το liner με το παράθυρο , αυτό με φοβίζει
![]() Υπάρχει μια παροιμία που λέει "Το νερό έχει και το σφυρί και το καλέμι " ..... Να το πάρεις το χρυσόψαρο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Γιάννη , το liner μονο με το liner ανάλογα τον τύπο. ¶λλη κόλλα για τα epdm άλλη για pvc και υπάρχουν και τα θερμοκολλητικα liner που είναι epdm .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχεχεχεχε
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε μου καμια ιδεα για αφρικανικο | giorgos afriki | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 18-07-14 16:06 |
εχετε καμια ιδεα για φοντο???? | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 30-05-12 00:02 |
λαμπες T8-καμια ιδεα? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 03-03-10 11:28 |
εχετε καμια ιδεα για φωτισμο? | Singha | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-10-09 21:08 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |