|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελεις ψαρι ,ενα ζευγαρι ancistrus..
Αλλα σαν τα ramshorns , δεν εχει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι πλεκο αυτοι δεν μου αρεσουν αν δεν εχω αλλη επιλογη θα παω στα ramshorns
|
|
||||
|
||||
![]()
οι υπολοιποι πλεκο που βρίσκεις στο εμποριο γινονται συνηθως πολύ μεγαλοι για 100 λιτρα. Μπορεις να βαλεις μια ομαδα από otocicnlus affinis αν και παντα είμαι πολύ επιφυλακτικος στο τι θα βαλω με tiger barbs. οι οτος επισης είναι ευαίσθητοι στην ποιοτητα του νερου και πρεπει να προσεχεις τη διατροφή τους αρκετα καθως συνηθως είναι αγριοι και δε τρεφονται πολλες φορες καταλληλα στα ενυδρεια.
δες κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%EA%EB%EF%E9
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι πολυ ομρφα ψαρια αλλα τιγρακια ειναι αυτα τα φοβαμαι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ramshorn και ξερό ψωμί
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ο σε καποιο θρεντ διαβαζα οτι δεν την παλευουν σε οξινο νερο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 22-03-16 στις 13:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, έτσι παρατήρησα , στο τροπικό δεν τα πάνε και τόσο καλά, αντίθετα σε αυτό του κρύου νερού που είναι και στον Ήλιο κάνουν θαύματα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
90 λίτρο με tiger Barb | Spirakos26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 08-07-15 07:47 |
Tiger barb | Apollwnas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-02-09 23:46 |
Επίθεση Tiger Barb σε Tiger Barb | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-03-08 10:55 |
Tiger Barb Orange??? | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-12-07 16:32 |
tiger barb | tak660x | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-11-07 13:12 |